Alınmaması gereken ürünleri söylüyoruz

Aynen o ne rezilliktir ya. 1650W Frisby maşallah.

İtopya ve Teknobiyotik sistemlerinin en az yarısı çöp. Kronik sorunlu, vasat kalite ürünleri çok kullanıyorlar. Genelde en "uygun" olanları bayağı kalitesiz oluyor ama diğer yarısı fena değil ben de beğeniyorum.

İtopya'da aslında sistemi kimin topladığı önemli. DA falan iyi topluyor mesela. Teknobiyotiğe fazla laf etmişsin. Onun birkaç sistemi dışında coğu sistemi iyi.
Hocam İtopya'da nadir olabilir bu olay ama İncehesap hazır sistemlerine bakmanızı tavsiye ederim.

Biliyorum. Ama o İncehesap sistemlerinin en azından bazılarının alternatifi var. Hepsinin demiyorum bazılarının.
 
XFX RX 590. Namı diğer alev topu ve trafo. Ben halen kullanıyorum ve hiç memnun değilim o yüzden de tavsiye etmediğim bir ekran kartıdır.

Bilgilendirme: AMD ekran kartlarını kötülemiyorum. AMD ekran kartlarını kötülemek gibi bir amacım yoktur. NVIDIA fanboyu değilim.

Gamepower Medusa kulaklığını 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. Şu zamana kadar memnundum fakat artık sağ tarafında ses tamamen gitmeye başladı. Çıkar tak yapınca kendiliğinden düzeliyor fakat ömrünü doldurmaya başladı sanırım. Medusa modelinden ilk başlarda memnun olduğum için Kizaru modelini tercih etmiştim kardeşim için. Şu an Kizaru modelinde de sol tarafında ses tamamen gitti ve hiç gelmiyor. Garanti sürecinden de pek umudum yok fakat hakkım olan garantiye göndereceğim. Açıkçası Gamepower markası forum içerisinde genel olarak önerilmeyen bir marka. Önermeyen arkadaşlara bende katılıyorum şahsen.

Hocam garantiye verirseniz çözmek zorundalar, açıkçası bende garantiye güvendiğim için aldım, sonuçta bir taraftan ses gelmemesinin sizle bir alakası yok.
 
Ucuz segment bütün Asus ürünleri ve Buna Everest marka ucuz ürünler de dahil pişmanlıktır.
 

Geri
Yukarı