iOS 14: Yine başardı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
S3'ü geçtim S5'te bu oyunu açın görelim :)
Arada 1.5 sene var ama sen bilirsin.
 
İkinci güvenlik;
Yıllardır Android, gerek kendi, gerekse 3.parti uygulamalar ile birçok güvenlik seçenekleri tanıdı.
Hepsi tartışılır ama bu tartışılmaz. Bu konuda IOS 2-3 gömlek üstün.
Arada 1.5 sene var ama sen bilirsin.
S3 ile aynı sene çıkmış bir cihaz. S3 açamazken 5s takır takır oynatıyor.
 
Babam S4 ilk çıktığı zaman almıştı telefonu, ve 3 yıl boyunca işi gereği yoğun bir şekilde kullandı. Sadece 2 kere güncelleme geldi, 3 yıl sonra telefonun kasmaları artık çığır açtığından dolayı değiştirdi telefonu. Fakat şahsen tanıdığım bir kişi bir 5S'i 4.5-5 yıl yoğun kullandı, her yıl güncellemesini aldı ve kasma vs. bir durum yaşamadı. En sonunda ekranı kırılınca ve biraz da hantal kalınca telefonu değiştirdi. Şimdi hangisi almak daha mantıklı, tabi ki de 5S. Kernel veya ROM ile işi olan da kullanmasın bi zahmet gitsin android alsın, iPhone alan adam zaten sadeliğine ve şıklığına para veriyor.

Ek olarak servisin kalitesine para veriliyor. 1 yıl önce bir tanıdığım iPhone 7'yi düşürüp kırımıştı, tamir için Apple mağazasına gittiğinde 15 dakika içinde yeni bir telefon ile yollamışlardı. Bu da bize verdiğimiz para ile rezil olmadığımızı, servisin kalitesinin gerçekten yüksek olduğunu gösterir. Pandemiden dolayı politikalarında değişiklik yaptılarsa bilemem tabi. Ve iPhone XS'imde mikrofon sorunu olduğundan dolayı 2 gün önce Akasya'daki mağazalarına gittim, çalışanlar gayet üslubu düzgün ilgili insanlardı. Pandemiden dolayı içeriye tek kişi aldıklarından dolayı annem yerine ben girdim ve yaşım küçük olduğundan dolayı çoğu yerde gördüğüm iğrenç büyük-küçük muhabbeti yapacaklarını beklerken bir de ne göreyim, bey diye hitap ettiler bana, açıkçası hoşuma gitti bu.

Ayrıca 6 yıl önce 2000 TL'ye aldığımız iPad Air 2, babamın elinden düşüp kasası yamulana kadar çok stabil şekilde çalıştı. Aynı dönemde 2000 TL'lik bir Samsung tableti şimdiye kadar ilk günküne yakın stabilite ve son çıkan cihazlarda buluna güncelleme ile kullanan varsa çıksın göstersin. Ha Türkiye şartlarnda telefonlar fiyatını haketmiyor orada haklısınız. Ama yapacak bir şey yok ya Türkiye şartları değişecek ya da sizin şartlarınız.
 
Hepsi tartışılır ama bu tartışılmaz. Bu konuda IOS 2-3 gömlek üstün.

S3 ile aynı sene çıkmış bir cihaz. S3 açamazken 5s takır takır oynatıyor.
Özellik olarak S3, solladı mı, solladı. Neden bunu söylemiyorsun ? Her halde para akan yere uygulama çıkacaktır.
 
Özellik olarak S3, solladı mı, solladı. Neden bunu söylemiyorsun ? Her halde para akan yere uygulama çıkacaktır.
Kardeşim S3 5S'i nasıl solladı anlatır mısın? Bi de para akan yere uygulama çıkıyorsa Samsung niye akıtmıyormuş yahu bu parayı? 20.000 lira verdiğim telefonun musluğu 2 senede kesilecek mi şimdi yani :D
 
Hepsinin farklı özellikleri var durmadan kıyaslama yapmak çok saçma. Birde fiyat olayı var. Büyük ekran seven adam zamanında neden 5S alsın? Tabi ki S4 alacak. Kişisel tercihler önemli. Optimizasyon çok önemli ise 5S alacak olay bu kadar basit.
Ben iPhone alsınlar demiyorum ki. Israrla ikna edilmeye çalışılmasınlar aldıklarına pişman edilmesinler diyorum :D Alan adamın da almaya sebepleri olabileceği düşünülsün diyorum.
 
Kardeşim S3 5S'i nasıl solladı anlatır mısın? Para akan yere uygulama çıkıyorsa Samsung niye akıtmıyormuş yahu bu parayı?

Performans olarak asla sollayamaz. Ya da güncellik durumunda. Ben özellikleri ya da inovasyonluğu savundum her seferinde.
Ben sadece dedim ki, iPhone 5S çıktığı zaman, S3 özellik olarak solluyordu yine.
Çoklu penceler, sesli kamera kontrolü, 2012'de çıkan bir telefon için temassız ödeme,
Araçlar, meşgulken tam ekran arama olmaması, hafıza kartı desteği, 5 farklı kilit ekranı seçeneği,
Dosya yöneticisi, MP3 indirip dinleme...
 
Samsung kullanıcıları genelde telefonla uğraşmayı seven kişiler, saydığınız gibi farklı özellikler ve daha özgür kullanım imkanı bekliyorlar. iPhone kullanıcısı ise çok fazla telefonla işi olmayan kişiler. Arama, mesaj, sosyal medya, kamera vb gibi şeylerden öteye gitmiyorlar. Şahsen yıllardır iPhone kullanan biri olarak oldukça memnunum. Bütün isteklerimi en stabil, rahat ve güvenli şekilde karşılayan bir telefon. Açıkçası sizin telefonunuzun kızılötesi ile televizyon kumandasına dönüşmesi benim ilgi alanlarım arasında değil, o yüzden bu tarz özellikleri duymak beni aldığım telefondan hiçbir şekilde soğutmuyor.
 

Geri
Yukarı