Öylesine sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortaokulda beni de çok ezdiler en son patlayıp çocuğu dövdüm sicilime işlenmesin diye disiplin yemedim.
Ben ortaokulda ezilmez, birazcık korunurdum aslında. Çocukluk arkadaşlarım vardı. Mizacım sert olmadığından dolayı genellikle artislik yapmazdım. Bir kere yapayım dedim, 75 kilo arkadaş gözümü morarttı. O gün bugündür bir daha kavgaya bulaşmadım 😁 Kavgada değildi aslında. Minecraft'ta SkyBlock oynarken bir ürünün alıcısı olmadığı için ucuza sattım diye tartıştık. Sonrasında adadan attım. Ertesi gün okulda kalem fırlattım, ve dayağımı yedim.
Kılıç'ın tipini beğenmeyenler vardı.
Hocam tipini bilmem ama karizması vardı adamın :D
 
Çalıya Saklanan Kedi'yi unutmadık.

Bir Korku Korku Alaca Maine Coon Kedi Ayakta Dışında Çalılar Arkasında  Kırmızı Kapının Arkasına Saklanarak Korkuttu Stok Fotoğraflar & ABD'nin  Daha Fazla Resimleri - iStock'nin  Daha Fazla Resimleri - iStock
Kendisi görevde, bir fotoğrafını atayım.
IMG_20191116_185522.jpg
 
Ben ortaokulda ezilmez, birazcık korunurdum aslında. Çocukluk arkadaşlarım vardı. Mizacım sert olmadığından dolayı genellikle artislik yapmazdım. Bir kere yapayım dedim, 75 kilo arkadaş gözümü morarttı. O gün bugündür bir daha kavgaya bulaşmadım 😁 Kavgada değildi aslında. Minecraft'ta SkyBlock oynarken bir ürünün alıcısı olmadığı için ucuza sattım diye tartıştık. Sonrasında adadan attım. Ertesi gün kalem fırlattım, ve dayağımı yedim.
5. Sınıfta içime kapalı arkadaşı olmayan bir tiptim o yüzden eziliyordum.😞
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı