470 kart yaramaz. Ama işlemci OC ile iş yapar.
Bu külüstürse ben gidiyim de halime üzeleyim hocamArkadaşlar benim külüstür CS:GO'da iş yapar mı?
i7 4790K.
ASUS Z97 anakart.
16 GB 1600 MHz RAM.
RX 470 4 GB Nitro +
650W 80 + Bronze PSU.
Şuan 400 serisi aynı GTX 900 serisi gibi muamele görüyor. Çünkü mimarileri eskidi. Güncel oyunların hepsini olmasada çoğunu oynatabilecek bir kart 470 bence. İşlemcide hemfikiriz, 4790K'ya çok güzel O.C. yapılır.470 kart yaramaz. Ama işlemci OC ile iş yapar.
Artık sistem alıp JC3'ü 4. kez bitirsem.Cyberpunk 2077 çıksa da oynasak![]()
Bence daha yüksek bir hayal kurun hocam, JC3'ün optimizasyonu yüzünden öyle diyor olabilirsiniz belki bilemiyorum. Ancak sistem toplamak şart gibiArtık sistem alıp JC3'ü 4. kez bitirsem.
Just Cause 3'ü GeForce 840M ve 5500U ile oynamak ızdırap yahu. Sistem toplamak şart zaten hemfikiriz, ama o oyunu 5. kez bitirmeden ölmeyeceğim. Çoğunluğa göre Witcher 3'se bana göre de Just Cause 3Bence daha yüksek bir hayal kurun hocam, JC3'ün optimizasyonu yüzünden öyle diyor olabilirsiniz belki bilemiyorum. Ancak sistem toplamak şart gibi![]()
Just Cause 3'ü GeForce 840M ve 5500U ile oynamak ızdırap yahu.
HD4830 ile 2 çok güzel oynanır da. 3 çok zor. Sahi bugün tam da HD ekran kartları acaba Just Cause 3 açar mı diye düşünmüştüm, açıyormuş2'yi ve 3'ü HD4830 ile oynamıştım, 3 için daha çok çalışmıştım tabii... Sonra iyi bir sistemde tekrar oynadım ama zevk vermedi işte.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.