Yaşadığınız en epic olay

Grev yapan işçiler tırla yol kapatmıştı. Polisler bir şerit açmayı başardı biz de o şeride girdik. Tam geçerken işçiler sopa, şişe, yumruk Allah ne verdiyse arabaya vurmaya başladılar. Babam arabayı üstlerine sürünce de ana bacı sövmeye başlamışlardı.
 
Kuzenimle bayır aşağı bisiklet yarışı yaparken yanlışlıkla arke fren yerine ön frene basmıştım uçup ona çarpmıştım bana bir şey olmadı çocuğun kaşı yarılıp kolu kırıldı.
 
Mirage haritasında CT'den Palace'a yapılan wallbangi tutturmam ve üçlü karbon atmam.
Edit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Nasıl olsa yakın diye motor ile kasksız ve ekipmansız bir şekilde benzinliğe çıkmıştım. Geri dönüşte ana caddede azami 50-60 Km/s hız ile ilerlerken viraja yattım, virajdan çıkarken ara sokaktan caddeye girmeye çalışan bir araba yolun ortasında duruyordu. O anki panikle motor yatık vaziyetteyken frenleme yaptım. Motor kızakladı yere düştüm, birkaç metre sürüklendikten sonra yandan arabanın kapısına vurdum. Hemen arkamdan sürüklenerek gelen motorun ön tekeri boynumu sıyırarak o da arabanın kapısına vurdu. Ekipmansız olmanın cezası kırık sol omuz ve sırt kaburgasında 3 çatlak kemik oldu. Fakat kask olmamasına rağmen sadece elmacık kemiğimde morluk ve lastiğin sıyırdığı boyun kısmında ciddi derecede bir kızarıklık vardı.
 
Köydeyken küçük çocuk arabalarıyla bayır aşağı salınmam ve ısırgan otlarının arasına girmem. Böyle bir şeydi.
m.PNG
 

Geri
Yukarı