Azerbeycan toprak alabilecek mi?

Ella Freya

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
8.772
Makaleler
14
Çözümler
17
Arkadaşlar Ermenistan baya bir yamuldu hatta Chloe Grace Moretz'i çok severim ama hikayesinde "Ermenistan için dua edin" gibisinden bir şey yazmış. Site bu ama girmenizi istemiyorum tıklamayın. İngilizce bilen biri çevirip yazabilir mi? Karabağ alındıkdan sonra Ermenistan topraklarına saldırıp pay alabilecek miyiz?

Buraya bırakmadan gitmek istemiyorum:

mustafa-kemal-ataturk.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ermenistan baya bir yamuldu hatta Chloe Grace Moretz'i çok severim ama hikayesinde "Ermenistan için dua edin" gibisinden birşey yazmış. Site bu ama girmenizi istemiyorum tıklamayın. İngilizce bilen biri çevirip yazabilir mi? Karabağ alındıkdan sonra Ermenistan topraklarına saldırıp pay alabilecek miyiz?

Buraya bırakmadan gitmek istemiyorum:

Eki Görüntüle 687748
Ermenistan topraklarına girileceğini sanmam sadece karabağ tamamen geri alınıp harekat durur.
 
Amerika'da Emreni lobisinin gücünden bahsediliyor fakat Rusya bile müdahele etmiyor bilerek. Topraklarını geri alması için çok büyük bir fırsat ve zaten Azerbaycan bunun farkında. Bizim askeri danışmanlar, kumaylar destek veriyormuş Mete Yarar'ın dediklerine göre. Askeri ve danışman destekleriyle beraber ben bu işe kesin gözüyle bakıyorum. Fakat ne kadar sürede alır topraklarını bilemem.
 
Gerçekten Ermenistan topraklarına girilebileceğini mi sanıyorsun? Şimdilik abileri ses çıkarmıyor. Çünkü Azerbaycan kendi topraklarını geri alıyor. Ermenistan'a girilmeye kalksa üçüncü dünya savaşı çıkar. Arka çıkan ülkelerde devreye girer. Onlardan birisi de Rusya. Savaşlar o kadar kolay değil. Merkez noktalara kadar ilerlemez. Gereken topraklar geri alındıktan sonra savaş duracaktır ve iki taraf arasında ateşkes görüşmeleri yapılacaktır.

Bir de kendine neden pay almayı hak gördün, merak ettim? :) Civilization oyunu oynanmıyor. Ciddi konular bunlar.
 
1. DS'da zaten ottan püsürükten olaylardan çıkmıştı. Bu da böyle patlak verebilir. Ermenistan her sene saldırıyor sonra asker kaybediyor. Amacı ne bu adamların? Türkiye'ye saldırsa ilk 3 günde paket olacağını biliyor. Azerbeycan'a saldırıp TR'yi savaşa sokmaya çalışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı