45-50 bin TL sistem önerisi

No Russian

Hectopat
Taksitli şekilde ancak gücüm yeter. Aylık 5 bin TL'nin üstünde taksit ödeyemem 45 50 bin TL'lik bir bilgisayar olabilir ama işte taksit sıkıntı. Yardımcı olabilir misiniz? Peşin fiyata taksit olursa süper olur bazı hazır sistemler buldum 9 ay taksit peşin fiyata ama güvenebilir miyim bilmiyorum yani.

Taksitli şekilde ancak gücüm yeter. Aylık 5 bin TL'nin üstünde taksit ödeyemem 45 50 bin TL'lik bir bilgisayar olabilir ama işte taksit sıkıntı. Yardımcı olabilir misiniz? Peşin fiyata taksit olursa süper olur bazı hazır sistemler buldum 9 ay taksit peşin fiyata ama güvenebilir miyim bilmiyorum yani.

Bu sisteme bakabilirsin. Taksit seçeneği bizi kısıtlıyor maalesef.

teşekkürler öncelikle. Performansı, ömrü, soğutması nasıl olur? Diğer 5060 lı bilgisayarlara göre bunun - si nedir acaba yani aynı parçalarla daha pahalı bilgisayarlar yok mu? bu neden daha ucuz onu merak ettim.

Teşekkürler öncelikle. Performansı, ömrü, soğutması nasıl olur? Diğer 5060'lı bilgisayarlara göre bunun - si nedir acaba yani aynı parçalarla daha pahalı bilgisayarlar yok mu? Bu neden daha ucuz onu merak ettim.

1765404199196.png

Parçalar burada detaylı yazılmış. Anakart Secure Boot sorunlu RAM SSD iyi değil PSU iyi değil. Toplama ile daha iyisi olurdu fakat taksit için bu sistem alınır.

Hocam parçaları taksitle alabilirsin ben öyle yaptım. 50k filan tuttu 9060 xtli sistem topladım. Aylık ödemem 12K TL 3 ay sonra 4kya düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı