Samsung T110 Tab3 Lite cihazının TWRP modda açılması

dfgryusuff01

Centipat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
17
Samsung T110 (Tab3 Lite) cihazıma Custom ROM atmak istiyorum. Bunun için Samsung 300K tool ile (Cihazımın ses açma ve kapama tuşları çalışmadığından dolayı o programı kullandım.) Cihazımı download moda aldım ve daha sonra TWRP attım. Yukarıda da bahsettiğim gibi cihazımın ses açma ve kapama tuşları çalışmadığından dolayı rootlu cihazımı Recovery moda almak için bir program indirdim ve TWRP moda aldım. Alışım o alış reboot System dememe rağmen TWRP yine açılmaya devam ediyor. Stock ROM atmak istiyorum download moda da geçmiyor TWRP'den. Yardım edersiniz çok mutlu olurum.
 
Samsung T110 (Tab3 Lite) cihazıma Custom ROM atmak istiyorum. Bunun için Samsung 300K tool ile (cihazımın ses açma ve kapama tuşları çalışmadığından dolayı o programı kullandım.) cihazımı download moda aldım ve daha sonra TWRP attım. Yukarıda da bahsettiğim gibi cihazımın ses açma ve kapama tuşları çalışmadığından dolayı rootlu cihazımı Recovery moda almak için bir program indirdim ve TWRP moda aldım. Alışım o alış reboot System dememe rağmen TWRP yine açılmaya devam ediyor. Stock ROM atmak istiyorum download moda da geçmiyor TWRP'den. Yardım edersiniz çok mutlu olurum.

USB OTG ile en önce USB belleğe Custom ROM'u yükleyin sonra USB OTG'yi takıp onu seçin ve yüklemeye başlayın Custom TWRP olduğu için Odin olmadan stock ROM yükleyemezsiniz.
 
USB OTG ile en önce USB belleğe Custom ROM'u yükleyin sonra USB OTG'yi takıp onu seçin ve yüklemeye başlayın Custom TWRP olduğu için Odin olmadan stock ROM yükleyemezsiniz.

Az önce SD Card'dan Custom ROM yükledim. Reboot ederken "not OS installed" yazıyordu bu sefer yazmadı fakat yine TWRP modda açılıyor.
 

Geri
Yukarı