3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu şimdi okudum. Bizim buradaki sıkıntılı kişiler bile bu derece haysiyetsiz değil. En azından adam direk küfürle üstüne yürüyor ki sağlam kavga edebiliyoruz bu senin komşu insanlıktan çıkmış. Hani sağlam düşmanın olsun, böyle bir komşun olmasın demek istediğim o. Kendi adıma yorumlayacak olursam yaşlı olduğu için dayaktan yırtar ama o şarteli indirmesinin faturasını ödetirdim ona. En basitinden buzdolabı bozulsa ne olacak? PC anakartı zarar görse ne olacak?

Eğer bir şey diyemiyorsan, İnternetin şifresini son kez değiştirip ona şunu diyeceksin.
- Beni yaptığım yapacağım iyilikten de soğuttun insan gibi sana internetin şifresini veriyoruz torun tombalak herkese söylüyorsun yaşlı başlı adamsın vallahi ben üzüldüm senin adına. Bu interneti bu şekilde kullanamıyoruz. Bundan sonra kimseye vermiyoruz internetimizi. Tamam mı amcam! Hadi. Açma bu mevzuyu üzmeyelim birbirimizi. Hadi. ( Kapıyı kapatırsın )
 
SSID gizleyin, Wi-Fi'ı iptal ettik deyin. Bahane olarak da zararlıymış falan uydurun bir şeyler.
Hocam bunların bir kuzeni var, adam tekniker mi neyse. İşi biliyor yani. Geçen gün kendi lokal IP adresim dışındakilerin hepsine 100 kbit indirme 100 kbit gönderme verdim. Ertesi gün kapıyı bu adam çaldı. Diyor ki kutuyu kontrol ettim port sağlam, internetin sıkıntılı biz çok yavaş bağlanıyoruz müşteri hizmetlerini ara.
 
Ertesi gün kapıyı bu adam çaldı. Diyor ki kutuyu kontrol ettim port sağlam, internetin sıkıntılı biz çok yavaş bağlanıyoruz müşteri hizmetlerini ara.

Senin internetini kullanıp nasıl böyle bir şey söyleyebilir ya, söyleyin faturasını da o ödesin, yoksa şifreyi vermiyorum deyin. Ya da uğraşmayın şikayet edin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı