Canerrt
Hectopat
Daha fazla
Selam arkadaşlar, benim bir sorunum var. Arkadaşlar şu an gittiğim fen lisesi %3'lük dilime sahip olan evime 21 km uzakta olduğundan yurtta kaldığım bir okul. Yurttan hiç memnun değilim. Pazartesi okula ilk geldiğimde sosyal insanlarla konuşmak isteyen biri oluyorum ama sadece bir gün sonra içine kapanmış asosyal birine dönüşüyorum. Yemekler berbat, tuvaletler kirli. Hani fen lisesi ortamı falan diyorlar ama etütte arkamda telefon oynayan, sohbet eden, birbirine bağıran insanlar oluyor. Boyle ortam mı olur? Ben bilgisayar oynamayı ve yemek yemeyi seven biriyim. İki motivasyon kaynagimda burada yok. Ayrica sanki okul bittikten sonra yurta gidince kendimi evde gibi hissetmiyorum. İnsanlar hiç olgun davranamıyor derslerde sohbet ediyorlar anlamadim burası nasıl fen lisesi? Ne yapmam lazım? Kafam karisti. Şu an gittigim okul evime 21km. Yaşadığım şehirden çok gelen gidip olmadığından sadece taksi ile servis var o da bu sene doluydu seneye yer açılacak mı bilmiyorum. Ya da yaşadığım yerdeki en yüksek puanli olan Anadolu lisesine nakil aldırmam gerekecek %14 yüzdelik dilimi. Gerçekten bu yurdun düzeninden bıktım. Okuldan sonra ders çalışacağım değişik etkinlikler düzenliyorlar aşağıda 2 saat söyleşi yapıyorlar, gece sahura kalkıyorum erkek yurdunun kapısı kilitli yarım saat hocayı arıyorum. İnsanlar ne kadar sorumsuz. Ayrıca gece uyumaya çalışırken ya da ders çalışırken ses çıkaran insanlarda canımı ayrı sıkıyor. Sonuç olarak derdimi anlamışsınızdır. Tam nasıl anlatacağım bilmiyorum durumu anlatamadıysam özür dilerim sorarsanız açıklarım. Sizce ne yapmalıyım? Sizce Anadolu lisesinde de başarılı olabilir miyim?