Dalgalı GPU kullanımı

  • Konuyu başlatan TheEB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.483

TheEB

Kilopat
Katılım
12 Haziran 2014
Mesajlar
22
Yer
Hatay
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, görselde görüldüğü gibi GPU-Z stres testinde ekran kartı kullanımı stabil görünmüyor. Oyunlarda da aynı şekilde ara ara FPS düşüşü ve takılmalar yaşıyorum. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Güç kaynağı kaynaklı sorun olabilir mi acaba?

Sistemim;

AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz // ASUS TUF B450-PRO GAMING // ASUS ROG STRIX RX 570 OC 4GB // GSKILL RipjawsV 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 // Adata XPG SX8000NP 128GB NVMe M.2 SSD // WD Caviar Blue 500 GB // OCZ ModXStream Pro 600W 80Plus Modular // Corsair Carbide 100R
 

Dosya Ekleri

  • gpusage.png
    gpusage.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, görselde görüldüğü gibi GPU-Z stres testinde ekran kartı kullanımı stabil görünmüyor. Oyunlarda da aynı şekilde ara ara FPS düşüşü ve takılmalar yaşıyorum. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Güç kaynağı kaynaklı sorun olabilir mi acaba?
Ekran kartı sanki anlık kapanıp açılmış gibi :(
 
Bende de 5700 xt var . Oyun esnasında siyah veya mavi ekran alıyorum. Bana ekran kartın anlık sinyal vermeyi kesiyor diyorlar. Sende siyah mavi ekran var mı ?
Monitörüm freesync destekliyor, Radeon ayarlarından freesync açınca oyun esnasında sadece siyah ekran oluyor, görüntü gidip geliyor. Sürücü kaynaklı bir sorun o yüzden kapalı kullanıyorum. Mavi ekran hiç görmedim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı