Enerji içeceği önerisi

Powerade'e enerji içeceği değil de sporcu içeceği desek daha uygun olur bence. Etkisini daha çok maç esnasında(spor yaparken) yorgunken hissedebilirsiniz ki gerçekten fark ediyor. Normal bir durumda içerken pek bir fark hissetmemeniz normal.
 
Eğer spor yaparak enerjik olmak istiyorsan biraz kötü olabilir ama protein tozu öneririm bir fitness merkezinde uzmana sorabilirsin ama yemeğin yanında gömmelik diyorsan redbull öneririm enerji verir iyi.

Daha çok sporda yorulmamak, uykuyu açmak ve daha enerjik hissetmek için kullanacağım. Ama powarade bunlardan hiç birine faydası olmadı bu nedenle Red bul deneyeceğim.
Bu cümleyi kuran birinin umurunda olup olmamak gibi bir derdim olmaz. :)

Vaay be adam zeki yazı yazmayı öğrenmiş Technopat'a yaş sınırı getirilsin bence.
 
Vaay be adam zeki yazı yazmayı öğrenmiş Technopat'a yaş sınırı getirilsin bence.
Siz ne yaşıyorsunuz beyefendi? Yaş sınırı gelse burada mesaj yazıyor olamazdınız. İnsan gibi öneri yapıyoruz, eğer Temel Reis'in Ispanağı gibi bir kaynak bulursanız bize de haber verin lütfen.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı