DA Forum'u nasıl buldunuz?

  • Konuyu başlatan Hanzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 285
  • Görüntüleme 16B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cahiller dolu bir yer. Bilip bilmeden yazıyorlar. Saygı çerçevesi olmayan bir yer.

Burayı da troller gelmeye başladı. Moderatörler bir şey yapmaları lazım.

Troll her yerde var aslinda. Hatta neredeyse 6. Ayı dolduracak bayağı uzun zamandır bir troll ilk başta SDN'de türedi sonra tüm forumlara dağıldı her forumda troll sistem konusu açıyor veya biri de FX 5200 ile RDR2 oynamaya çalışıyor vs. Yaz tatili diye 3 yaşında çocuklar artık yapacak bir şey bulamayınca boyle trolluk yapıyor.
 
@crazyreign gibiler orayı ayakta tutuyor bence. 😎 Aslında her forum öyle. Bazıları açılan konulara cevap verirken bazilari ise genelde profil mesajlari veya konu dışı gibi konulara mesaj yaz
ıyor veya haber vs. Tabi DA veya baska forum için değil her forumda böyle.
Forumu bü üyeler ve daha bu listeye girmeyen 5-10 kişi ayakta tutuyor.
1602790915643.png


1602790981465.png
 
Boş, Türkçenin katledildiği, insanların sorunlarına doğru düzgün çözüm bulunmadığı, dandik dandik markaların önerildiği "platform" diyebiliriz. 🤔
 
Son düzenleme:
Soru ekinin dahi nasıl yazıldığına dikkat edilmeyen bir yer. Türkçe kurallarının hiçe sayıldığı bir forumda vakit geçirmek istemem şahsen. Sana iyi eğlenceler.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Genellikle çoğu kişi sistem toplama konusu açıp kayıplara karışıyor. Eminim 20 mesajın altında tonlarca üye vardır. Dediğiniz gibi birkaç üye dışında hiç aktif değil.
Açılan konular aynı hiçbir farklı konu yok. Dakika başı sistem toplama konusu açılıyor. Adama şunu al diyorum gidip bu nasıl diye konu açıyor falan.
Bazı arkadaşlar var her türlü ekipman önerisine Rampage falan öneriyor.
Burada en azından yanlış bilgi uyarısı veriliyor ve kişi bilgileniyor.
Türkçe desen zaten yok. Konu başlığı desen yok. Bunları konu açıp eleştirmiştim ama takan olmadı uzun zamandır da tek mesaj atmıyorum o forumda.
Başka bir forumda diğer forumu eleştirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama içimden geçen bunlar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı