İncehesap üzerinden bir ürün satın aldım, 6 taksit yapmıştım. Bu ürünün provizyonu işlemiş ve güncel borç olarak gözüküyor. Kargo geldiğinde iade etmek istiyorum desem, durumu da İncehesap'a bildirsem iptal edilebilir mi?
Ne almıştınız?Yeter ki iptal edilsin de isterse limit 10 sene sonra yükselsin. Fena patladım klavye yüzünden.![]()
Ne almıştınız?
Neyinden memnun kalmadınız da iade ettiniz ki? O klavyeyi seviyorum. Yakında da alacağım sanırım.ASUS ROG STRIX Scope MX klavye. İncehesap'ta indirime girmişti, kendimi tutamadım.
Neyinden memnun kalmadınız da iade ettiniz ki? O klavyeyi seviyorum. Yakında da alacağım sanırım.![]()
Anladım. Hayırlısı olsun.Memnun kalmadım değil. Telefon değiştirdim ve bütçemi çok aştığımı farkettim. Kara cuma indiriminde görürsem tekrar alabilirim umarım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.