16 Mbps internet hızım çok mu kötü?

Hocam Vodafone 99 TL'ye 15 Mbps uploadlı paket mi satıyor? Tarife bilgilerinizi ve paket adını öğrenebilir miyim?

Bu Upload'u almak için neler yaptığımı söylesem inanamazsınız :D. Ping konusunda çok kavgalar verdim, adamlar bir ara pingi 10'a düşürdüler ve 2 hafta sonra eskine döndü. Bayağı problem oldu, ardından Vodafone özür amaçlı para vermek istediler vs. bende dedim ki para vereceğinize uploadımı yükseltin.
Sonuç;
10 megabit üstü upload.

Kullandığım paket evde 99+ diye bir paketti. Bulabiliyorsanız düşünebilirsiniz.
 
@Ek01000 Türk Telekom'da böyle bir problem olsun. Çözüldü diyor bir bakıyorsun hiçbir şey yok. Yine aynı problem devam ediyor. Çözmüştünüz hani diyorum iç tesisat deyip kapatıyorlar. Ya bari çözmüyorsun yukarıdaki arkadaş gibi benim de upload hızımı yükselt be kardeşim :(.
 
90 TL'ye mi? Ne!
Ev telefonu da dahil mi bari?
Biz sadece Internet faturasına 75 TL mi ne veriyoruz. 12 Mbps. Türk Telekom. :D
 
90 TL'ye mi? Ne!
Ev telefonu da dahil mi bari?
Biz sadece ınternet faturasına 75 TL mi ne veriyoruz. 12 Mbps. Türk Telekom. :D.

Ben bu internete Türk Telekom'da 125 TL veriyorum :D. Ev telefonu yok içinde bir de. Yakında iptale bascam en son yok sorunlu bir ISS kullanamam.

10264521506.png
 
Kullandığınız paketteki üst hız limitini bilmediğim için çok bir şey söyleyemeyeceğim. CRC hatanız çok fazla. SNR değeriniz yeterli ama artıp azalma durumları olabilir. ISS'ler genelde stabil bir bağlantı sağlamak için hızını düşürüp SNR değerini yükseltmeyi seçiyorlar. Başıma geldiği için biliyorum. 16 Mbps paketim var ama 16 Mbps hız verdiklerinde SNR değerim 10 civarına düşüyordu arayıp arıza kaydı bıraktım. Çözüm olarak sevgili ISS hızımı 8Mbps olarak ayarlamış ve SNR değerim 18'e yükselmişti :D tabi geri arayıp uzun uğraşlar sonucu 14 Mbps'ye ayarlattım ve SNR değeri 13 oldu. Sizde de belki bu durum söz konusu olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.
 
Sizi üzmek istemem ama 94 TL fiyata aldığım internet aşağıda. İndirme hızım 75 ama indirirken 90 Mbps hızlara kadar çıkıyor. Altyapım 2 katını destekliyor ama gereksiz geldiği için almıyorum. Netspeed.
1603049904940.png

1603049930530.png

Ve speedtest raporuna bakarsan gördüğün gibi stabil indirme hızı var.
 

Geri
Yukarı