Video izlerken ders notu almak verimli midir?

Fallen_Angel

Decapat
Daha fazla  
Bu sene tıp'a hazırlanıyorum ve şu an için konu anlatımı izlerken not alıyorum. Sizce sadece videoyu izlesem mi daha verimli olur yoksa not çıkartmak daha mı iyi?

Video izlerken not alırsanız sürekli bölüneceği için tam olarak odaklanamazsınız bence. Ben not alacağım zaman videonun bitmesini bekliyorum. Sonra baştan önemli yerleri durdurup not alıyorum hızlıca.

Ben izlerken not alarak çalışmaktan verim alıyorum bu kişiden kişiye göre değişir bazıları da sadece izleyip soru çözmekten verim alıyor kendinizi tanıyın ona göre hareket edin.

Hocam tavsiyem video bittikten sonra aklınızdan çıkarıp sonra kontrol etmeniz olur. Şahsen video izlerken not almaya çalışınca odağımı kaybediyorum.

Son konu anlatımı izlediğimde öyle yaptım ve daha çok kafama oturdu gibi hissettim belki de notu sonra almam daha iyi olur.

Video izlerken not alırsanız sürekli bölüneceği için tam olarak odaklanamazsınız bence. Ben not alacağım zaman videonun bitmesini bekliyorum. Sonra baştan önemli yerleri durdurup not alıyorum hızlıca.

Deneyeceğim, daha verimli olur umarım benim için.

Ben izlerken not alarak çalışmaktan verim alıyorum bu kişiden kişiye göre değişir bazıları da sadece izleyip soru çözmekten verim alıyor kendinizi tanıyın ona göre hareket edin.

Haklısınız teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı