MSI Optix G241 nasıldır?

Globalim ve alin diyorsaniz dusunmeden alirim. Hocam eyvallah cok sağ olun bir de goruntu ayarlarini atar misiniz.
Atarım fakat siz oyunu kontrastı yüksek de mi oynuyorsunuz onuda bilmem lazım birde yoruma ekleme yaptım bir bakın derim ASUS un monitörleri de çok güzel birde "V" ayak sıkıntı olabilir. Bu arada global olmamın monitörle de alakası yok 😂
 
Atarım fakat siz oyunu kontrastı yüksek de mi oynuyorsunuz onu da bilmem lazım bir de yoruma ekleme yaptım bir bakın derim ASUS'un monitörleri de çok güzel bir de "v" ayak sıkıntı olabilir. Bu arada global olmamın monitörle de alakası yok 😂

Butcem 1800 aga bir de renk. Onemli DHL cok.
 
İkisi arasında Hz farkı var ve ASUS o yüzden önerdim. Ben oyunu kontrastı yüksek oynuyorum eğer siz öyle oynamıyorsanız ayarlarım size uymaz fakat oynamanızı tavsiye ederim. Ayarlardan uğraşmıyorum monitörde "YARIŞ" bölümünü kendime göre değişiklikler yaptım oyuna girdiğimde "YARIŞ" moduna alıyorum monitörü öyle oynuyorum :D
 
İkisi arasında HZ farkı var ve ASUS o yüzden önerdim. Ben oyunu kontrastı yüksek oynuyorum eğer siz öyle oynamıyorsanız ayarlarım size uymaz fakat oynamanızı tavsiye ederim. Ayarlardan uğraşmıyorum monitörde "yarış" bölümünü kendime göre değişiklikler yaptım oyuna girdiğimde "yarış" moduna alıyorum monitörü öyle oynuyorum :D.

Diger response yazan yerleri nasil yapiyosunuz baska ayarlar yok mu? Bir de ASUS mu almalıyım 1800 butcem var parasini hak ediyor mu?
 
Ya açık konuşayım monitör denince akla "BenQ ,ASUS ,SAMSUNG" gelir benim zamanımda bu monitör olsa ben şahsen ASUS u alırdım bir niye MSI monitör konusunda daha geri bir marka ASUS 165 MSI 144 Hz ikincisi ikiside IPS ikiside aynı inç "V" ayağı yok ki ÇOK fazla kullanıcı monitörlerde "V" ayaklardan şikayetçi fakat ASUS'un bu monitörünü kullanmadığım ve araştırmadığım için boş konuşan gibi yorum yapmayacağım ben bildiğim şeyi söylerim bence bir araştır sonuçta bir kere alıyorsun ve çok uzun zaman kullanacaksın.
Ya açık konuşayım monitör denince akla "BenQ ,ASUS ,SAMSUNG" gelir benim zamanımda bu monitör olsa ben şahsen ASUS u alırdım bir niye MSI monitör konusunda daha geri bir marka ikincisi ikiside IPS ikiside aynı inç "V" ayağı yok ki ÇOK fazla kullanıcı monitörlerde "V" ayaklardan şikayetçi fakat ASUS'un bu monitörünü kullanmadığım ve araştırmadığım için boş konuşan gibi yorum yapmayacağım ben bildiğim şeyi söylerim bence bir araştır sonuçta bir kere alıyorsun ve çok uzun zaman kullanacaksın.
Diger response yazan yerleri nasil yapiyosunuz baska ayarlar yok mu? bunu biraz daha açıklar mısın tepkime süresini en hızlıya getirebiliyorsun sadece benim gördüğüm.
 
Ya açık konuşayım monitör denince akla "BenQ, ASUS, Samsung" gelir benim zamanımda bu monitör olsa ben şahsen ASUS'u alırdım bir niye MSI monitör konusunda daha geri bir marka ikincisi ikisi de IPS ikisi de aynı inç "v" ayağı yok ki çok fazla kullanıcı monitörlerde "v" ayaklardan şikayetçi fakat ASUS'un bu monitörünü kullanmadığım ve araştırmadığım için boş konuşan gibi yorum yapmayacağım ben bildiğim şeyi söylerim bence bir araştır sonuçta bir kere alıyorsun ve çok uzun zaman kullanacaksın.

Diger response yazan yerleri nasil yapiyosunuz baska ayarlar yok mu? Bunu biraz daha açıklar mısın tepkime süresini en hızlıya getirebiliyorsun sadece benim gördüğüm.

Evet orada en hizliya getiriyorsun onlari pek bilmiyorum. Bir de ben gorsele ayaklara takilmam performans için MSI ASUS'tan kötü mü bende ilk defa kullanacağım eskiden 75 Hz TN panel vardi.
 
"V" ayakları görselden demiyorum masanda çok yer kaplar mausepad ini sıkıştırır hatta kullanamayabilirsin eğer mausepad in büyük ve monitörü yakından kullanıyorsan çok aşırı sıkıntı olur. Ben ASUS MSI dan monitör konusunda daha iyidir diye düşünüyorum ikisi de iyi marka . Aralarında Hz farkı da var ki 165 FPS alman lazım oyundan umarım onu da biliyorsundur.Senin tercihin tabiki de araştırabilirsin ben MSI dan memnumum memnun olmayanda olabilir ASUS 'un bu monitörü MSI 'ın bu monitöründen daha iyi yada daha kötü olabilir araştırman lazım kronik sorunu yok MSI 'ın ben ölü piksel falan görmedim hiç ASUS 'un o monitöründe sıkıntı var mı kullananlar ne diyor bakman lazım. Fakat şunu da unutma 165 Hz 144Hz aralarında çok fazla olmasa da bir fark var üstünlük var(Tabi FPS değerlerin iyiyse ).
 
"V" ayakları görselden demiyorum masanda çok yer kaplar mousepad ini sıkıştırır hatta kullanamayabilirsin eğer mousepad in büyük ve monitörü yakından kullanıyorsan çok aşırı sıkıntı olur. Ben ASUS MSI'dan monitör konusunda daha iyidir diye düşünüyorum ikisi de iyi marka. Aralarında HZ farkı da var ki 165 FPS alman lazım oyundan umarım onu da biliyorsundur. Senin tercihin tabii ki de araştırabilirsin ben MSI'dan memnumum memnun olmayanda olabilir ASUS'un bu monitörü MSI'ın bu monitöründen daha iyi ya da daha kötü olabilir araştırman lazım kronik sorunu yok MSI'ın ben ölü piksel falan görmedim hiç ASUS'un o monitöründe sıkıntı var mı kullananlar ne diyor bakman lazım. Fakat şunu da unutma 165 Hz 144Hz aralarında çok fazla olmasa da bir fark var üstünlük var(tabi FPS değerlerin iyiyse ).

FPS 400 aliyorum yeni topladim sistem bir monitör kaldi bende pek anlamiyorum acikcasi daha ilk olacak MSI hep aklimda kalite diye kalmis ekran karti sogutucum falan hep MSI o yuzden alim dedim ama o monitörunde kullanicisi bulmak zor. Bir de butcem 1800 kaldi eskiden olsa bu fiyata kiralini alirdim. Senin dedigin monitöru inceledim outlet urunmus o yuzden fiyati dusukmus. Bende MSI alip sonradanda pisman olmak istemiyorum.
 
Outlet ürün olduğuna emin misin ben bir yerde görmedim de sen bilirsin her türlü memnun kalırsın bence. Senin tercihin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı