Gamepower Ogre Alınır mı?

Bu klavye cidden şu anki TR mekanik klavye piyasasındaki en iyi fiyat performans klavye bence. Full RGB suni bilek desteği, yazılımdan her tuşa ayrı renk ataması bence müthiş bir klavye en yakın zamanda alacağım yani özellikleriyle 600 TL'lik klavye ile aynı {tabii malzeme kalitesini aynı değil :) }
Bilek desteği var, her tuşa ayrı renk atanabiliyor. Şimdi bu iki özellik var diye 600TL'lik klavye ile aynı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Malzeme kalitesi dışında aralarında çok fark var.
 
Ben kullanıyorum. 5 aydır sorun yaşamadım red switch gayet güzel, yazı ve oyunda baya performanslı. Deri kol dayamaya hiç bişey olmadı. Tek sorun bozulur mu diye acaba düşünüyor insan. Bozulduğuna dair çok yorum var. Işık parlaklığı düşük.
 
Benim bu fiyat aralığında aklıma hep bu klavye geliyor :)
Forumda Gamepower ürünlerini kasa PSU vb. pek sevmeyen arkadaşlar var bazı konularda bence de haklılar ama bu küçük markalar da böyle böyle kaliteyi arttıracak sonuçta IPhone'da Çin'de üretiliyor ama kimse Çin Mali diye yapıştırmıyor. Ürün özellikleri fiyata göre bence iyi daha ucuzu da burada var.

Açıkçası biraz haklılar bende GP Phoenix mouse var 2 ayda soyuldu ama 2.5 yıldır GP mirana klavye kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmdaı çok memnunum.
 

Geri
Yukarı