Webtekno kanalının Apple ile dalga geçiyor sanması

Haha, zamanında güzel bir yorum yazmıştım kanallarında silmiştiler. Bir de bunun baska bir formu var oda baslarda Apple'i fazladan övmek için para aliyordu şimdi kendisine parayı samsung/xiaomi veriyor sanirim.

Xiaomi'nin reklam yapmak yerine böyle yerlere para yedirerek fanboy ürettiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
 
Sürekli Apple'a sallamalarından ben de hoşlanmıyorum ama Apple fan boylarının ufak bir eleşitride bile iPhone'u yüceltmesi de bu durumdan farksız kalıyor
Aynen öyle düşünüyorum fakat bir teknoloji kanalına yakıştıramadığımdan dolayı kendi izleyicilerinin ağzından konuşuyorlar. Saçma sapan espriler falan. Çıkmadı, olumsuz eleştiriler haklı ama bence teknoloji kanallarında böyle üslup olmamalı.
 
Haha, zamanında güzel bir yorum yazmıştım kanallarında silmiştiler. Bir de bunun başka bir formu var o da baslarda Apple'i fazladan övmek için para aliyordu şimdi kendisine parayı Samsung/Xiaomi veriyor sanirim.

Xiaomi'nin reklam yapmak yerine böyle yerlere para yedirerek fanboy ürettiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

"Abi ara SDN". Neyse Technopat telefon incelemeleri sık sık olsun lütfen @Recep Baltaş.
 
Kağıt üzerinde yazan teknik özellikleri bile doğru dürüst veremeyen bir kanal. Face sayfası desen iyice onedio sitelerine döndü. TAA'nın elde ettiği popülerlik sayesinde para kazanıyorlar yatıp kalkıp ona dua etsinler. Youtube anasayfamdan engelledim videoları düşmüyor artık. Yemek yerken eğer izleyecek hiçbir şey yoksa telefon testlerini izliyorum.
 

Geri
Yukarı