Crackli Windows 10 oyunlarda performans kaybı yaratır mı?

Windows'u korsan kullanabilmenize yarayan o programlar hep arka planda çalışır ve belli aralıkla sizin keyinizi değiştirir bu da tabii ki de bilgisayarın performansının düşmesine neden olur, ekstra olarak da Korsan Windows güncelleştirme alamadığı için, Windows'un performanslı çalışması için gereken programlar hep eski sürümde kalır ve bu da yine performans düşüklüğüne yol açar. Daha birçok şey sayabilirim ama yoruldum :D 5-10 TL'ye alacağınız bir OEM Key işinizi görecektir. Windows 10'u kendi sitesinden indirip temiz bir kurulum yapın, sonrasında Aldığınız OEM Key'i girin. Orijinal kullanmaya başladığınızda farkı anlayacaksınız.
Hocam benim sistemimi Vatan'da yüklediler. Ama keysiz. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
 
Harika PC olmasına rağmen Fortnite'de 120'den bir anda 60 70 civarlarına iniyor. Crackli Windows 10 kullanıyorum, acaba ondan mı?
Bence direk orijinal kullanın lakin anahtar girmeyin. Ben kaç aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Sadece windows etkinleştir yazısı gözüküyor her zaman onun dışında pek bir kötü tarafı yok.
 
Arkadaşlar 10 TL'ye OEM Key alabileceğimizi söylemişsiniz. Güvenilir site önerin de alıverelim 🤣 🤣
Hocam benim sistemimi Vatan'da yüklediler. Ama keysiz. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
Arama kısmına CMD yaz ve CMD'ye bu kodu yaz slmgr /xpr ve enter'a bas. Bu çıkarsa sorunsuzdur.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2020-10-27 125715.png
    Ekran görüntüsü 2020-10-27 125715.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 47
Peki gönderdikleri Key'i denemeden OEM olup olmadığını anlayabilir miyiz? Yani herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi?
 
Performans kaybı yaratmaz diyenler var. Performans kaybı kesin yaratıyor bizzat test ettim. Eski sistemimde ( Onboard Pentium G2020 ve 4 GB Ram) aşırı fark ediyordu ETS 2'de 10-15 FPS fark ediyordu ve bilgisayar daha geç açılıyordu yavaşlıyordu. Yani bi de şu durum var neden korsan lisanslama kullanıp PC'yi riske atasın ki? En kötü "Windows Etkinleştir" yazısı var o da tüm sistemi tehlikeye atmaktan iyidir.
2 3 Ay sonra ne oluyor hocam?
Windows etkinleştir yazısı çıkıyor köşede ve de kişileştirme yapamıyorsun. Çok da bir şey olmuyor.
 
Konu Windows olunca Crackli yazılımlara neden tolerans gösteriliyor? 3 sayfa cevap yazılmış burada. OEM key kullan falan bile denilmiş. Sürekli görüyorum zaten. OEM keyler de korsan sayılır arkadaşlar, birinin 1000 2000 bin lira verip aldığı hizmete 10 15 lira verip sahip oluyorsunuz. Ki zaten bu keyleri satanlar da yasal olmayan yollardan elde ediyor. Retail Windows keyleri aşırı pahalı, biz bunları nasıl alalım, zaten herkes korsan kullanıyor denilerek tolerans gösteriliyorsa aynı tolerans Adobe After Effects, Premier Pro falan gibi başlangıç düzeyinde, yani henüz öğrenme aşamasındayken dünya üzerinde neredeyse hiç kimsenin lisanslı olarak kullanmadığı programlara da gösterilmeli diye düşünüyorum. Zira o konular açılır açılmaz kilitleniyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı