Oğuzhan Uğur'u izliyor musunuz?

Büyük ihtimal ile PİNÇ bölümlerinden birini izlemişsiniz. "Mevzular" bölümlerinden birini izlerseniz eğer düşüncelerinizin değişeceğine inanıyorum.
Açıkçası bir kadınla böyle konuşması, beni çok üzdü. Şaka da olsa bu aşağılık bir şey.
 
Sadece bu kişi için değil çoğu internet ünlüsünü izlemiyorum ve takip etmiyorum. Bana hiçbiri doğal gerçekçi gelmiyor ve işime yarayacak yararlı bir içerik sunmuyor.
 
Abi bir insan bu kadar ahlak yoksunu olamaz.
Bruh;

İçeriklerini seviyorum, P!NÇ bölümleri bu tarz ve eğlenceli. Mevzular, P!NÇ, Fıkraloji gibi serilerini severek takip ediyorum. Samimi ve kaliteli içerikler ürettiğini düşünüyorum.
 
Bir zamanlar hem pinç hem de mevzular videolarını izliyordum. Lakin bir ara kadınları aşağılayıcı bir üslup takındığı için izlemeyi bırakmış, şimdi ise arada mevzular videolarını izliyorum. Eğlence ayağına kadınları bu kadar aşağılayıcı bir üslup takınmasını doğru bulmuyorum. YouTube dediğimiz mecra çocuklara da açık bir platform (şimdi bana denetim ile alakalı zırvalamalar gelecektir. Onlara da hemen cevap veriyim. Yaşadığımız ülkede aileler çocukları denetlemek yerine ellerine akıllı cihazları iteleyip başlarından savuyorlar. Böyle bir tablo göz önünde iken lütfen bana "izleme, kimse zorlamıyor" demeyin. Bahsetmek istediğim husus YouTube algoritması ve çocuklar.).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı