Dertlerinizi paylaşın

Fabrikada işçi olarak çalışıyorum ve ne ortamını ne de yaptığım işi seviyorum. Bir gün orada bir gün burada gezdirip duruyor adamlar. Oda yetmezmiş gibi İşkur belası ile işe başladığımız için ve ben açıktan üniversite okuduğum için aylık 1700 TL gibi komik bir rakama çalışıyorum ve emeklilik sigortam yatmıyor. Üstüne üstlük her geçen gün fabrikada korona vaka sayısı artıyor. Bu sebepten ötürü yarından itibaren İşkur ile anlaşıp 8-8 çalışılacakmış. Anlayacağınız 3-5 hayalimi gerçekleştirmek, biraz birikim yapmak için saçma sapan insanlarla saçma sapan işlerle uğraşıyorum.
 
Neredeyse herkesin kafasında bu soru var. Ama buna rağmen bakanlık düzgün açıklama yapmayıp daha çok kafa karıştırıyor. Benimde yarın teknik resimden sınavım var ne yapacağım bilemiyorum.
Biz başlayalı 4 gün oldu 5 yazılıya girdim, cumartesi bile yazılı.
 
Kardeş sen mesaj sayısı mı kasıyorsun bir konuya 15 mesaj yazarak ben anlamadım?
Benim konuya kaç mesaj yazdığım seni hiç alakadar etmez. Mesaj kastığım falan yok, mesajlarım gayet alakalı. Böyle güzel konulara böyle mesajlar yazıyorsunuz ya, insanın bütün hevesi kaçıyor!

Al işte, dert sebebi.
 
Sınav kaygısı, gelecek kaygısı, stres, etrafımdaki gereksiz insanlar, ekonomi, ülkenin durumu, insanların bakış açıları, pandemi ooooffff offfff...
 
Günde 3 yazılı olması planlanıyor bizde. Pandemi öncesi bile günde 2 tane fazla gelirdi, 3 tane yazılı ne şimdi? Daha çoğu dersin sınavı hazırlanmadı bile.
Bizde hocalara bile geç söylendi ve okuldan çıkarken İngilizce yazılıları hazır bile değildi.
 

Geri
Yukarı