Turkcell ADSL diğer siteler VDSL2 var diyor

Darth.Vader

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
1.759
Makaleler
1
Çözümler
4
Yer
Mustafar
Evime VDSL2 64 veya 50 mbps Superonline internet bağlamayı düşünüyorum. Sonra gecenin bir saati ya evimde VDSL2 yoksa dedim. Var olduğuna emindim millenecom max 69 mbps altyapın var diyor TürkNet ise evine en uygun internet 50 mbps diyor yani 50 mbps' den fazla. Türk Telekom' da VDSL2 var diyor. Ama Turkcell' in sitesinden yapınca ADSL var dedi şaşırdım bunun nedeni nedir?
 
Superonline kendi altyapısı hariç vdsl ve fiber veemiyorda ondan. Kendi altyapısı olmadığı içinde size adsl var demişlerdir. TT altyapısından vdsl veren firmalara bakın.
 
Turkcell Superonline'a ait sorgu sistemi yok dememiz daha doğru olur. Denediğiniz sizi tatmin etmek için yapılan bir sayfa, dünya üzerinde nereyi işaretlerseniz işaretleyin ADSL hizmeti olduğu yazar. Bakın Türkiye demiyorum dünya.

Ekleme: Tekrar bakayım dedim, yine aynı tas aynı hamam. Ancak imleç muhabbetini kaldırmışlar veya bende görünmüyor. Dolayısıyla sadece onların sunduğu illeri seçebiliyorsunuz ancak belirttiğim gibi sorgulama yapmıyor tabii ki.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı