- Katılım
- 2 Haziran 2020
- Mesajlar
- 5.470
- Makaleler
- 10
- Çözümler
- 84
Benim sistemim kaldırıyosa senin pc de kaldırır.Arkadaşlar bilgisayarda çok büyük virüsler var ve gerçekten sıkıntılı bir bilgisayar. Ben format atacağım fakat bu bilgisayarda Windows 10 sıkıntı çıkarır mı? Malum Microsoft Windows 7'den desteğini kesti.
Eklere bakarak görebilirdiniz. 4GBRAM kaç
Kaldırır.Çünkü benim 1GB RAM'li Pentium işlemcili ve ATI Radeon kartlı bilgisayar kaldırıyordu. Ama yavaştı.Eğer olmaz ise Win 8.1 öneririm çok güzeldir kendisi.Arkadaşlar bilgisayarda çok büyük virüsler var ve gerçekten sıkıntılı bir bilgisayar. Ben format atacağım fakat bu bilgisayarda Windows 10 sıkıntı çıkarır mı? Malum Microsoft Windows 7'den desteğini kesti.
Windows 8.1 Single Language öneririm.
Peki sağ olun.Kaldırır.Çünkü benim 1GB RAM'li Pentium işlemcili ve ATI Radeon kartlı bilgisayar kaldırıyordu. Ama yavaştı.Eğer olmaz ise Win 8.1 öneririm çok güzeldir kendisi.
İşlemci hızı 1GHz, 64 Bit için 2 GB RAM Windows 10 için yeterli fakat SSD olmadan kullanmanı önermem.
Windows 8.1 Single Language öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.