Viski içmek

Normalde takılırken bira, şarap içen biriyim. Arada arkadaşlarla toplanıp bar'a falan gidersek vodka, cin falan içerim ortama öyle ayak uydururum. Öyle viski burbon takılan biri değilim, Türkiye'de pahalı zaten. Aileyle, akrabalarla rakı falan oluyor bazen.

Kasmana gerek yok, senin yerinde olsam kırmızı şarap alırdım. Genelde sevgili içeceğidir, aşkı temsil eder gibi bir şey.
 
Hocam dediğiniz gibi yapacağım 35 lik sanırım ikimiz için yeterli. Peki ortam öneriniz var mı? Ev dışında.

Nereden bileyim nerede oturuyorsun Beşiktaş, İstiklal (Asmalı) ve Cadde dışında pek mekan bilmem. Bir de dışarıda viskiyi pahalı yazarlar gidin evinizde için hem ucuza gelir hem de çarpılırsanız sokaktan toplamazlar. 35'lik iyidir ama yavaş için.
 
Hocam dediğiniz gibi yapacağım 35 lik sanırım ikimiz için yeterli. Peki ortam öneriniz var mı? Ev dışında.
Burada yaşının kaç olduğu devreye giriyor. 25+ varsan ki yoksundur, oturun cafe'de, lokantada falan için derdim. Benim gibi 18-19 civarıysan yaşadığın yerde büyük park, deniz kenarı veya partilik ortam vs. varsa oraya gidin.

İlla içecekseniz bira için, beni 1 kırmızı Tuborg bayıltıyor. Yarısını içsen de olur. Çaktırmadan su falan ekle kendininkine.
 
Arkadaşlar yeni bir kızla tanıştım. Konu alkol üzerine açıldı. Bende ilk kez içtiğimde votka denemiştim, ama içememiştim :) kokusu uhu gibiydi. O kadar vişne suyuyla seyreltmiştim ama işe yaramadı :) kıza öyle durumu anlattım işte dedi votka denemedim ben viski içiyorum dedi, hatta istersem birlikte içmeyi teklif etti. Arkadaşlar şimdi dedim çok da acemi kalmayalım sizden yardım almak için yazdım.
Nasıl bir yerde içmemizi önerirsiniz? Yaşadığımız memleket soğuk dışarı da üşürüz diye düşündüm.
Başka vereceğiniz tavsiyeler varsa önerebilirsiniz.
Tiner için, rahatlarsınız.
 
Çok güzel anlatmışsınız peki hafifletmek için meyve suyu karıştırabilir miyim veya redbull?
Hayır, arkadaşın dediği gibi votka değil bu, viski. Şarap da içilebilir ama romantik kaçabilir ve yanına yemek ister. Bence gerek yok.

35'lik viski al, bitter çikolata al yeterli. 35'liği küçüp görüp 50'liğe elin gitmesin. Acemilerin en sık yaptığı hatadır. Bu küçük, kime yeter der ve büyüğüne para verir. Sonra büyüğünü içemez kimse ve verilen para da çöp olur.

Mekan olarak ev tercih et. Normali pahalıyken dışarısı 2 kat daha pahalı, hem de ev kadar rahat olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı