İçki içmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelecek hafta sonu için içki içmeye davet edildim. Bira içmek kesinlikle istemiyorum. 1-2 Bardaktan fazla ne içersem içeyim içmeyeceğim. Bana kokusuz alkol önerir misiniz? Votka diyorlar arkadaşlar ama bilmiyorum. Kokteyl al diyenler de oldu. Veya içmeli miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben iç veyahut içme demeyi saçma buluyorum. O senin kararındır. Ben diğer sorularına cevap vereceğim.
Alkol aldıktan sonra muhakkak ağzında koku olur. Rakı da içsen bira da içsen votka da içsen viski de içsen durum aynı. Tekilada oluyor mu emin değilim genellikle bira yanında içtiğim için.

Yaşını ve ne zamandır kullandığını bilmediğimden tavsiyem,bira dışındaki içkileri (shot olarak içmiyorsan ki yeni yeni kullanacaksan tavsiye etmem ) yavaş içmendir. Zamana yaydıkça sarhoşluk eşiğin yükselir, kendinde olursun. Böylece ne kendine ne de etrafına bir rahatsızlık verirsin.

Votka içeceksen meyve suyunu biraz fazla koy, böylece hem fazla alkol almamış olursun, belki kokuyu da aza indirmiş olursun.

İçkinin hiçbir faydası, yararı yoktur. Çok içmek övünülecek bir şey de değildir.
İçki öyle bir şey ki sınırı aşmadığında muhabbetine muhabbet katar, sınırı aştığında seni rezil eder. Afiyet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geçenlerde rakı içtim. Hastası oldum ya resmen :D. Canım rakı çekti şimdi bak.

İskender yiyeceğim. Sonra da bir kahve içeriz. Planı yaptım bile. [emoji1]
Çocuk kararını vermiş zaten...

Ne rakı, ne votka, ne de fiski diyor.

Ayran içecem diyor işte... :)

Yav @InJustice yazılacak saat var, yazılmayacak saat var. Ben şimdi nereden bulacam la iskenderi?! :D

Canım çekti... :vaybe:

Çocuk kararını vermiş zaten...

Ne rakı, ne votka, ne de fiski diyor.

Ayran içecem diyor işte... :)

Yav @InJustice yazılacak saat var, yazılmayacak saat var. Ben şimdi nereden bulacam la iskenderi?! :D

Canım çekti... :vaybe:
Ben de reklamda gördüm valla. Hepsi onların suçu, ben masumum... [emoji23][emoji23]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı