Assassin's Creed Valhalla alınır mı?

Vulture

Hectopat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
1.007
Öncelikle şunu belirteyim. Origins ve Odyssey ile gelen yeni düzeni fazlasıyla sevdim. Öyle ki Origins'i bir kez bitirmeme rağmen 100 saat, Odyssey'i de bir kez bitirmeme rağmen 130 saat oynadım. Eğer Valhalla'yı oynamazsam bu iki oyunu sırasıyla tekrar oynayacağım. O derece doyamadım. Soruyu buna göre cevaplarsanız sevinirim.

Oyun bayağı tuttu, biliyorum ancak içimde bir umut Black Friday indirimlerinde veya yılbaşında indirime girebileceğini düşünüyorum. Tabii girse bile fiyatının çok düşeceğini düşünmüyorum. Oyunun fiyatı konsol oyunlarına göre az, bunun da farkındayım. Bu satışla devam ederse belki fiyatında artışa da gidilebilir. Oyunun videolarını Pintipanda'dan takip etmeye karar vermiştim. 4 bölüm kadar izledikten sonra oyunu beğenmeye, oyundan keyif almaya başladım. Odyssey'i de bu kadar uzun süre bayıla bayıla oynama sebebim de manzara ve haritanın dolu oluşuydu. Valhalla'nın da öyle olduğunu düşünüyorum. Oyunun şu an standart sürümü Uplay üzerinde 270 TL. Gelecek DLC'leri içeren Gold sürümü ise 450 TL. Season Pass ise 180 TL. Oyunları tek bir kütüphanede toplama gibi bir takıntım yok. Epic Games Black Friday için kupon verirse veya yılbaşında kupon verirse oradan da değerlendirebilirim. Standart sürüm ile başlayıp daha sonra season Pass eklemek mantıklı olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistemimin oyunu ne düzey çalıştıracağı hakkında da bir fikrim yok. Onu da yorumlarsanız sevinirim.
Sistem özelliklerim:
i7 10750H.
GTX 1650 Ti.
16 GB RAM.
 
Oyuna lafım yok hikayesi atmosferi çok güzel ama optimizasyon sıkıntıları var çok fazla PC için. Kesin sorun yaşarsınız diyemiyorum sorun yaşamayan da var yaşayan da var. İsterseniz Türkçe yamayı da bekleyebilirsiniz. DH'de bir grup Şubat ayına kadar hazır olabilir dedi. Ama net değil hala.
 
Black Friday'ı beklemelisin.
İndirime girer mi sizce?
Çok kısa yazayım mı, alınmaz.
Sebebi nedir?
Oyuna lafım yok hikayesi atmosferi çok güzel ama optimizasyon sıkıntıları var çok fazla PC için. Kesin sorun yaşarsınız diyemiyorum sorun yaşamayan da var yaşayan da var. İsterseniz Türkçe yamayı da bekleyebilirsiniz. DH'de bir grup Şubat ayına kadar hazır olabilir dedi. Ama net değil hala.
Oyunu 30 FPS oynamayacaksam sıkıntı yok. Yamayı bekleyip almak mantıklı olur, hem belki bu süre içerisinde indirime girer.
Oyun muazzam ve çok fazla dlc ve update potansiyeli var. Açık dünyası çok geniş eğer ve grafikleri çok güzel eğer imkanınız varsa alın bence
Kaç DLC ekleneceği bilgisi verildi mi?
Kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum fakat 250 lira vermezdim ben, vermeyeceğim de.

Tam indirim bekleyip indirimde almalık.
Beni de ikilemde bırakan 250 TL olması. 250 TL'ye DLC ile beraber olsa iyi olurdu. Gold Edition 100 Ubisoft parası ile %20 indirim hakkıyla 350 TL oluyor.
Standart sürüm ile başlayın. Bir deneyin en azından. Odyssey'i sevdiyseniz Valhalla'yı da seversiniz diye düşünüyorum. Çünkü çoğu özelliği daha iyi bir hale getirdiler.
Fiyatına değecek bir oyun mu peki? 2 sene sonra 20 TL'ye görmek beni üzer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı