Oyun videoları için Webcam tavsiyesi

Nosamin

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2020
Mesajlar
81
Çözümler
1
Arkadaşlar YouTube için oyun videoları yüklemeye başladım. Bunun için Webcam almayı düşünüyorum, yüksek görüntü kalitesi olan bir alet ancak bu konuda pek bilgim yok. Güzel bir ürün için ne kadar bütçe ayırmalıyım onu bile bilmiyorum. Profesyonel içerikler hazırlamak istiyorum. Onun için bir Webcam tavsiyesi alabilir miyim? Tabii ki fiyat performans bir ürün bütçem için çok daha iyi olacaktır.
 
Amatör, giriş seviyesi bir YouTuber için:

Daha üst seviye bir YouTuber için:
 
Amatör, giriş seviyesi bir YouTuber için:

Daha üst seviye bir YouTuber için:
Merhaba, c920 alırsam mikrofonu da profesyonel düzeyde midir? Ben şuan çok yeniyim youtube da ama içeriklerim kaliteli olsun istiyorum o yüzden profesyonel düzeyde ürünler bakıyorum.
 
Merhaba, C920 alırsam mikrofonu da profesyonel düzeyde midir? Ben şu an çok yeniyim YouTube'da ama içeriklerim kaliteli olsun istiyorum o yüzden profesyonel düzeyde ürünler bakıyorum.

Bütçe varsa C310 ve yanına şu mikrofonu almak daha iyi olur, kamera mikrofonuna güvenmek çok mantıklı bir hareket değil bence, ama kalitelidir.

 
Bütçe varsa C310 ve yanına şu mikrofonu almak daha iyi olur, kamera mikrofonuna güvenmek çok mantıklı bir hareket değil bence, ama kalitelidir.

Teşekkür ederim, kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum şimdilik yeterince kalite veriyor ama dediğim gibi geliştirmek istiyorum önce c920 alıp bütçe ayarladıktan sonra mikrofonu almak mantıklı olacak sanırım.
 
bütçe varsa C310 ve yanına şu mikrofonu almak daha iyi olur, kamera mikrofonuna güvenmek çok mantıklı bir hareket değil bence, ama kalitelidir.


https://www.teknosa.com/hyperx-solocast-gaming-mikrofon-p-125085163 bu da alınabilir bence
 

O mikrofon hakkında bilgim yok maalesef.

Teşekkür ederim, kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum şimdilik yeterince kalite veriyor ama dediğim gibi geliştirmek istiyorum önce C920 alıp bütçe ayarladıktan sonra mikrofonu almak mantıklı olacak sanırım.

Evet, mikrofonu sonradan alabilirsiniz, C920 Webcam'i oyun videosu çeken ve yayın yapan çoğu kişi kullanıyor.
 
C920 yerine C922 almalısın,C920 720 60FPS özelliği veremezken C922 veriyor,bütçem daha da çok ise Brio öneririm.
 
Dostum kalite peşindeyim. Kendim video izlerken ses ve görüntü öğlerinin kalitesini değerlendirip ona göre seçiyorsam başkaları da bu şekilde davranır. O yüzden ortalamanın biraz üstü ürünler almayı düşünüyorum.

Attığım ürün sence kalitesizmi :d ? O zaman daha en baştan bol bol para harca dostum :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı