iPhone SE üzer mi?

Bütçe
5000
Performans konusunda üzmez batarya konusunda da 5-6 saat ekran süresi alıyorum genelde. 7 saati gördüğüm bile oldu wifi kullanımındayken. Tasarımı ve kamerasına zaten söz yok. Bence küçük ekran takıntınız yoksa kesinlikle üzmez.
Diğer telefon için pek bir bilgim yok bir şey demem doğru olmaz.
Küçük ekran pek sorun değil de acaba çentikli ekran yaygınlaştı diye 2-3 sene sonra bu ekrana uyumlu içerik çıkmama durumu olur mu?

6 saat iyiymiş. Ben 6S ile yaklaşık 3 saat falan ekran süresi alabildim.
 
Küçük ekran pek sorun değil de acaba çentikli ekran yaygınlaştı diye 2-3 sene sonra bu ekrana uyumlu içerik çıkmama durumu olur mu?
Yok hocam içiniz rahat olsun öyle bir şey olmaz.

Hocam çözünürlük, ekran boyutu anlamında hemen hemen aynı olsalarda işlemcileri baya fark ettiriyor.Zaten yavaş yavaş 'priz bağımlısı Iphone kullanıcısı' kavramı da kalkar.
 
iPhone SE 2020 sizi en az 5 yıl üzmez :) iPhone 7 beni 4 yıldır üzmedi, batarya performansını hariç tutuyorum. Bataryası kesinlikle berbat ötesi onun dışında yeni nesillerde bu probleminde nispeten çözüldüğüne inanıyorum.
 
Ben kullanıyorum asla üzmez. Batarya konusu asla canınızı sıkmasın. Ben Wi-Fi ile 5-6 saat, LTE ile 4-5 saat alıyorum. Oyun konusunda PUBG hariç çok iyi(şarj olarak). Performansına diyecek yok. Kamera çok iyi. Başlı başına çok iyi bir telefon. Evet ekran batarya küçük ama böyle olmasa iPhone 11 olurdu. Kaldı ki bizim ülkemizde pahalı. Ben almanızı tavsiye ederim. Fakat Vatan Bilgisayar'dan almayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı