FIFA 20'nin hala cracklenememesi

Crackwatch'e baktım az önce. İlginç şekilde FIFA 16 ve 20 hala kırılamamış. EA bu konuda başarılı mı sizce? Yoksa oyun motorundan mı kaynaklı?

FIFA 20 çıktığı zaman Denuvo korumalı oyunlar kırılmıyordu bu yüzden kırılamadı şu an Denuvo kırılabiliyor muhtemelen FIFA 21 üzerinde çalışıyorlardır.
 
Burada bir tutumsuzluk var. FIFA 16 kırılamıyorsa nasıl FIFA 19 kırılıyor? Demek ki burada EA'nin yaptığı bir hata var, üstüne koymak isterken aslında daha da işleri çığrından çıkarmış olabilirler. Bir başka bakış açısı olarak, Belki de kasıtlı kırılmasına izin vermişlerdir.
 
Pes'e o kadar para verdim, crack sevmem ama keşke crack bekleyip de görüp alsaymışım. Olan 65 liraya aldı. Leş gibi oyun. FIFA pahalı ama nedeni belli.
Hocam 2020'yi orjinal aldım berbat ötesi oyun. Yapay zeka falan çöp. 2021'i denemek için korsan indirdim. Yani boşuna internetimi harcadım.
 
Burada bir tutumsuzluk var. FIFA 16 kırılamıyorsa nasıl FIFA 19 kırılıyor? Demek ki kasıtlı yapılan bir hata var, üstüne koymak isterken aslında daha da işleri çığrından çıkarmış olabilirler. Bana kalırsa firmalar kasıtlı olarak korsan oyuna da destek veriyor.

Kimse bana demesin her FIFA oyunun istediği koruma ihtiyacı farklıdır. FIFA 19'un FIFA 16'dan başka istiyecek farklı ne koruma anlayışı olabilir?

FIFA 15 çok tuttuğu için FIFA 16'yı kırma gereği duymamış olabilirler isteseler kırarlardı diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı