Monitörde çizgilenme oluyor

Katılım
4 Ağustos 2019
Mesajlar
9
2 Hafta önce aldığım monitörde sadece bu hizada sürekli bu çizgilenme oldu. Sebebi nedir, yardımcı olabilecek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görüntü veren kabloları inceleyin. Video kablolarını falan yani. Xp dolarken veya BIOS ekranında olmuyorsa driver'ı tekrar kurun, driver'ı eski kurabilirsiniz olmadı. BIOS güncellemeleri yapın ekran kartına göre. Ekran kartının takıldığı bölgelerini iyice temizleyin. Fanları da temizleyin. Sorun sıcaklık veya montajla da ilgili olabilir fakat bence ekran kartında. Bu arada, PSU'nuz kaç Watt ve hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
 
Hocam görüntü veren kabloları inceleyin. Video kablolarını falan yani. Xp dolarken veya BIOS ekranında olmuyorsa driver'ı tekrar kurun, driver'ı eski kurabilirsiniz olmadı. BIOS güncellemeleri yapın ekran kartına göre. Ekran kartının takıldığı bölgelerini iyice temizle. Fanları da temizle. Sorun sıcaklık veya montajla da ilgili olabilir fakat bence ekran kartında. Bu arada, PSU'nuz kaç Watt ve hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
Hocam Laptopa bağlı şuanlık monitör, kasayı henüz alamadım abra a5 v13.4 laptopum var ona bağlı kullanıyorum. Monitörün kutusundan hdmi çıkmadı, ben de evden bir kablo bulup taktım.
Yeni HDMI aldım sorun düzeldi, Teşekkürler 😊
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı