8000 TL Yayın ve oyun için PC toplama

Bütçe
7500-8000

Yagami_Light07

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
2.592
Çözümler
4
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğunuz sistemin SSD'si kötü, PSU'su berbat, onu almanızı önermem.
ssd sini değiştirmeyi düşünüyorum zaten 480 benim için fazla , ama psular hakkında pek bir bilgim yok acaba beni aydınlatabilir misiniz ? 80+ bronze olması 750w neden berbat ?
 
80+ Bronze olması 750W neden berbat?

Merdiven altı ürün, Gamepower getirip etiket basıyor, içerisindeki kapasitörler dandik, 80+ bir verimlilik sertifikası, PSU'nun kalitesini belirlemiyor, tavsiye etmiyoruz.

 
Merdiven altı ürün, Gamepower getirip etiket basıyor, içerisindeki kapasitörler dandik, 80+ bir verimlilik sertifikası, PSU'nun kalitesini belirlemiyor, tavsiye etmiyoruz.

peki kasayı ve psuyu bunla Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W PSU’lu USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com değiştirsem sorun çözülür mü?
 
Evet, Spec Delta ile değiştirmek mantıklı olur.
hocam çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak isterim bazı insanlar anakart slotları ile ekran kartı slotlarının tam uyumlu olmadığını ve bunun fps düşüklüğü yapabileceğini söylemiş. Ne kadar doğrudur bu bilgi ?
 
Hocam çok teşekkür ederim. Bir şey daha sormak isterim bazı insanlar anakart slotları ile ekran kartı slotlarının tam uyumlu olmadığını ve bunun FPS düşüklüğü yapabileceğini söylemiş. Ne kadar doğrudur bu bilgi?

Yanlış bilgi, merak etmeyin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı