Phanteks P400A DRGB vs P360A DRGB

P400A DRGB vs P360A DRGB+SK120 DRGB Fan


  • Oy verenlerin toplamı
    36
Phanteks ekosistem yapacaksanız kararınızdan vazgeçmeyin bence. Ama MB511 de gayet alınabilir görünüyor şu anda.
Şu an açıkçası P360A ile XPG arasında gidip geliyorum. XPG'de beni düşündüren tek şey hava sirkülasyonu, yoksa kasa çok güzel. M.2 SSD ve RAM olarak da XPG kullanıyorum, bakarsınız XPG ekosistem olur :D.
 
Açıkçası bu fiyattayken Battlecruiser almamak saçma olur, tamam, Phanteks kasaların malzeme kalitesi olarak iyi olduğunu biliyoruz ama, para israfı oluyor.
 
@Mithat Berhan @HABAR değerli hocalarım, tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Konuya yazan herkese teşekkür ederim, kusura bakmayın hepinizi etiketleyemem :). Özellikle @Mithat Berhan hocama bir daha teşekkür etmek istiyorum çünkü 10 sayfanın 10'unda da yardımcı olmaktan çekinmedi, hakkınızı helal edin hocam :). Aradaki fiyat farkı ve genel kalitesi gibi sebeplerden dolayı Phanteks P360A'nın siparişini biraz önce verdim. Kasa bana ulaşınca incelemesini yapmayı planlıyorum(planda kalmaz umarım :D) o zamanki sıcaklık değerlerine göre de artan bütçeyi ek fana veya dikey montaj kitine yoğunlaştıracağım. Tekrardan hepinize teşekkürler.
 
Ben de kasa arayışındayım bütün sayfaları okudum ama çözüm bulamadım kendime. Sizin adınıza sevindim hocam iyi günler de kullanın.

Not: Konu içinde paylaşılan CM kasaların arasında 100 lira gibi fark var 729 ve 829 farkı nedir aradaki farka değer mi?
 
@Phegru kasanin arka tarafında olup olmaması ve model farkı. MB511 ve TD500 temelde farklı kasalar.

Hocam sistemim aşağıdaki gibi iyi soğutması olan kasa bakıyorum indirim olan şu günler de ama henüz bulamadım.
Bütçe olarak 750 gibi zorlarım ama ekonomik olursa benim için daha iyi olur RGB fan olması önemli değil hava akışı ve soğutması önemli.

Ekran kartı: Gigabyte Aorus RTX2080.
Anakart: MSI X570 Edge Wi-Fi.
İşlemci: AMD Ryzen 3700X.
Soğutucu: Arctic Duo kule tipi.
PSU: EVGA 750W.
RAM: 2×8 3600MHz 16 GB RAM.
 

Geri
Yukarı