AMD vs NVIDIA

Yazılım konusunda sık sık batırıyor AMD. Yoksa AMD fiyatı ile gayet makul. Nvidia biraz daha tercih edilir oluyor yazılım yüzünden.
 
Zehirli ok atıldı, hadi geçmiş olsun.
NVIDIA :)
 
Marka yerine model tavsiyesi isteyin. Genel olarak bakacak olursak AMD tarafın da sorun yaşayan kişiler de çok. Sorunsuz uzun süre kullanan kişiler de çok. Ben yeni aldığım kartın daha ilk günden sorun vermemesini istediğim için riske atmayarak NVIDIA tercih ettim. Yazılım sorunlarının çözülüp çözülmediği hakkın da fikrim yok ama yazılım sorunları çözüldüyse AMD almakta mantıklı olabilir. Ama şunu unutmayın AMD'nin yazlımları NVIDIA'nın yazılımları kadar kaliteli değil.
 
Hayır var. Foruma kaydolduğumdan beri gördüğüm bilmem kaçıncı AMD vs bilmem ne konusu bu. Yeter artık.
Konuya girmeyebilirsiniz o zaman. Dünyaya herkes aynı anda gelip aynı anda bu sorunun cevabını sorgulamıyor. Bana da makul gelmediğini söyleyebilirim ama kızgın atarak iyi bir şey yaptığınızı zannetmeyin lütfen.
 
Ucuz olan. İkisi de çok sağlam geliyor bu jenerasyonda. Ucuz ve tasarım olarak gözüme güzel geleni alırım veya işlemciyle uyumlu olsun diye AMD alırım. Bu konularda takıntılı olabiliyorum yoksa ekran kartı işlemci uyumu diye bir şey olmadığını biliyorum.

İşlemci olarak kesinlikle AMD. Intel mi? Aman aman aman.
 
1606319828163.png
 

Geri
Yukarı