- Katılım
- 23 Kasım 2019
- Mesajlar
- 4.653
- Çözümler
- 14
Evet ASUS da dört dörtlük değil ama ASUS'un yanında Monster önermek...ASUS model bilgisayarları ben önermiyorum. Ki Monster'da yeterince kalitelidir.
Evet ASUS da dört dörtlük değil ama ASUS'un yanında Monster önermek...ASUS model bilgisayarları ben önermiyorum. Ki Monster'da yeterince kalitelidir.
Alalı 3-4 sene olmuş. Hiç bakım yaptınız mı? Masaüstünde 1 yılda bir bakım yapılıyorsa laptoplarda özellikle Gaming laptoplarda bu süre 6 ay olmalıdır. 6 ayda bir bakım, temizlik yapsaydınız şu an böyle konuşmazdınız emin olun. Yine performans düşüşü olurdu ama bu kadar olmazdı.
Ayrıca laptopların ömrü maksimum 3-4 yıl oluyor zaten. Pil, genel performans vs. büyük ölçüde düşüyor. O paraya masaüstü toplanır diye boşuna demiyor bazıları .d.
Ben problem yaşamadım.Aynen mesela bilgisayarı yanlışlıkla çarpınca kasası kesinlikle çatlamıyor.
Ben problem yaşamadım.
Hocam sistem özelliklerini, oyunda ki ısı değerlerini paylaşın. Ayrıca ne zamandan beri bakım yapmadığınızı ve format atmadığınızı yazın.Hepsini yaptım.
Hepsi.
Babamızın şirketi gibi marka savunuyoruz. Ne hallere geldik ya.(Gennelleme) bir masadan yere at bakayım ne oluyor.
Anlaşılan bir oyunda anlık bir FPS drop falan yeyip ölüp sinirlenip buraya gelmiş ve konu açmışsınız.Hepsi.
ASUS model bilgisayarları ben önermiyorum. Ki Monster'da yeterince kalitelidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.