Uzak durulması gereken markalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, burada uzak durulması gereken markaları sıralayacağım. Unuttuklarım olursa alta ekleyebilirsiniz.

Everest, Tigoes, Snopy, Rampage, Gamepower, Game booster, James Donkey, Motospeed, Frisby, Turbox, Trust, platoon, Izoly, Reeder, Redrock, Casper, Adata, Hi-Level, Vestel, General Mobile, gibi markalar. Ekleme yaparsanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
@Lyraess lafları çarpıtmaya devam et sen, burada maksimum 1-2 tane Dark kalitesiz mi diye seni eleştiren vardır, sen ilk önce genel olarak söylenen markalara bak.
 
Biraz saçma olmuş bu rehberin.
Tamam, Izoly Turbox alma da, Trust ne alaka?

Trust'un 10TL'ye kulaklığını aldım, fiyatına göre gayet iyi. Hem bir çok ürünü öneriliyor forumda.
Şimdi 10 TL'ye RAZER kulaklık var da biz mi almıyoruz?
Ne kadar ekmek o kadar köfte, bazı saydığın markaların satıș stratejisi böyle iken Turbox gibi markalar insanları kötü mal satmak için var.
İkisini aynı kefeye koymayın.
 
Mağdur gösteriyorum demedim. Burda insanların beni eleştirmesi umurumda bile olmaz. Baksana yukarıya, Çin'den gelen PSU'ya marka yapıştırıp satan Dark kaliteli diyen var. Hata bende, Türkiye'de eleştiri yapılmaz. :D
Dark'in PSU'lu kasasini 2016'da 100TL'ye satin alip o gunden bugune kadar kullandim ve kardesimin bilgisayarinda kullanmaya devam ediyorum. 400W PSU'lari sertifikasi olmamasina ragmen hicbir sorun cikartmadi, ayni sekilde kasasindan da Yurtici Kargo kirip dokmeseydi memnun olurdum. Ekipman konusunda sorunlu olabilir fakat kasa ve PSU konusunda dusuk butcede kesinlikle tercih edilebilir.
 
Aslında ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla hareket etmek lazım. İzoly marka CPU soğutucu kullandım. Stok Intel fandan daha sessiz ve serin çalışıyordu. Frisby Kasa kullanıyorum. Muhteşem değil ama eski kasama göre renkli ve estetik. Hava akışı iyi değil belki ama bu da bütçe ile ilgili.
Palit 1650 aldım. Piyasada en ucuzlarından biriydi. Soğutması yeterli ama en iyi değil mesela? Markaların da hataları ve suçları olabilir. Bütçeye göre alınması en iyisi demek gerekir. GM telefon kullanıyorum 2. kez tercih ettim memnunum mesela ben.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı