Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
Fidye yazılımı yedim. Dediğiniz programla taratma yaptım. Trendmicro ile tarattırma yaptığımda Behavior:Win32/Locky.gen!G!rsm böyle bir isim çıktı karşıma. Windows tehdit koruması kısmından nasıl kaldırabiliriz bunu?

Dosyaların Hepsi burada.
 
Sizden istenen dosyalar sadece bu değil. Doğru düzgün okuyup sorunuzu sorun. Trendmciro harici gereksiz güvenlik yazılımları da yüklemişsin. İş işten geçince yükledin büyük ihtimal. Bunların hiç faydası olmaz olmadan önlemini alacaktın.
 

buyrun hocam diğer dosyayı da ekledim bunun haricinde başka bir dosya yok.
 
Hala eksik turuncu kısmı niye tam okumuyorsunuz? Şifreli şifresiz dosyalar yok. Son verdiğiniz sadece masaüstünde olan yer diğer dediğim yerde bir dosya yok mu?

C:\Users\user\AppData\Local\ içinde tutanota adında klasörler var içleri doluysa gizli klasörleri ve korunan klasörleri açıp kontrol et. Dolu ise şifreli olarak rarlayıp paylaşın.
C:\Users\user\AppData\Local\Apps\
içinde txt dosyası var onu da paylaş.

Düzgün bir bilgisayar kullanıcısı olmadığınızdan gerçek zararlı ile sistemdeki zararlılar karışıyor. Çözüm çıkmayacak bilginiz olsun, sadece bilgi amaçlı isteniyor bunlar.
 

şifre: pass17

buyrun
 
hocam .vpsh uzantılı dosyalarım yardımcı olurmusunuz .doc .xls olduğu için dosyalarım büyük boyutta dosyam maalesef yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı