iPad Pro 2. nesil mi 4. nesil mi?

Laxerian

Decapat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
757
Oyun için çok az kullanırım. Genel olarak video izleme falan 2.nesil düşünüyorum. Ama 4. nesil ile ne farkları var ve 2. nesil parasına daha iyi bir tablet alabilir miyim bu tasarımda?
 
Onun yerine iPad Air 4 alabilirsiniz Pro ile aynı ekran tasarımına sahip. Hem daha ucuz.


Air 4 almanız daha mantıklı olacaktır. Ben de almayı düşünüyorum. Bence profesyonel işlerle veya lidar sensörle işiniz yoksa Pro gereksiz bir model. Sizin için 8. nesil bir iPad yeterli olacaktır.

500 lira daha verip Pro almakdan yanıyım kamera görünüşü bir de birkaç özelliği daha iyi RAM vs ama işlemcisinin hangisi daha iyi.
 
Hoperlörü kamerası falan ekranı falan daha iyi gibi ama eski bir tabletmi iPad Pro neden iPad Air detaylı açıklarsan sevinirim.
Eğer 2.nesil iPad Pro için diyorsanız evet eski, A10X Fusion bulunuyor içerisinde. Ekran çözünürlüğü olarak Air 4 daha iyi ama iPad Pro’lar her zaman daha büyüktür diğer iPad’lerden. Kamera olarak ikiside yakın cihazlar. Ama yeni iPad Pro’lardan alacaksan kesinlikle iPad Pro al. :)
 
Eğer 2.nesil iPad Pro için diyorsanız evet eski, A10X Fusion bulunuyor içerisinde. Ekran çözünürlüğü olarak Air 4 daha iyi ama iPad Pro’lar her zaman daha büyüktür diğer iPad’lerden. Kamera olarak ikisi de yakın cihazlar. Ama yeni iPad Pro’lardan alacaksan kesinlikle iPad Pro al. :)

7K bütçe ile hangi tableti alayım belki 8'de olabilir.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı