Herkesin öğrenmesi gereken yazılım nedir?

Ne istediğine bağlı bir durum. 3 yazılım dili bilen birisi olarak sana önerim önce ne istediğin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta sorduğum gibi herkesin öğrenmesi gereken yazılım hangisidir? Saygılar.

Herkese göre bir eğitim değil. Dil öğrenmek gibi bir şey bu. Görünüş basit ve çalışmayla olabilecek bir şeydir fakat işin aslı daha farklıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse dil öğrenmeye çalışmayın. Bir dil üzerinde algoritmik yapıyı öğrenin. Sonrasında herhangi bir dilde uzmanlaşman 1 haftanı alır. Bu dili biliyorum şu dili biliyorum demek benim için hiçbir şey ifade etmiyor.
 
Herkesin öğrenmesi gereken bir yazılım yoktur. Yazılım, şuan sosyal medyada mizahı yapıldığı gibi bir konu değildir. Farklı, bambaşka bir sektördür. Soru'n ise "Herkesin öğrenmesi gereken fizik branşı nedir?" gibi. Herkes fizik öğrenmek zorunda değil.
 
Herkesin ne işle ugraştığına göre değişir kimi için Office araçları çok önemli iken kimileri hayatı boyunca kullanmasa yokluğunu hissetmez.
 
Web tarayıcılarını saymıyorum, çok temel sayılır onlar. Ofis uygulamaları ve ihtiyaca göre senkronize çalışmayı (web tarayıcı imleri olur, şifre kaydetme olur, not uygulaması olur) bilmek. Daha doğrusu senkronize çalışan yazılımları. Hiç bilmeyen birisi bunları bilse birçok ihtiyacını kendisi görmüş olur.
 

Geri
Yukarı