Sahibinden sitesinden GET ile RAM alınır mı?

gatoratemylips

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2019
Mesajlar
87
Arkadaşlar selamlar, MSI laptop satın aldım ancak RAM kapasitesi 8GB. Ben bunu 16GB'a yükseltmek istiyorum ancak bulabildiğim tek aynı model RAM Sahibinden sitesinde ambalajsız bir şekilde sıfır denilerek GET sistemi ile satılıyor. Satıcı GET'siz halini 75 lira daha ucuza satıyor ve satıcı %50 başarı oranına sahip 26 sipariş arasından. Sizce ne yapmalıyım? RAM'i alıp memtest86 uygulayıp ona göre mi karar vereyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Servispoint'de cevap vermiyor, kaldım ortada.
 
Arkadaşlar selamlar, MSI laptop satın aldım ancak RAM kapasitesi 8 GB. Ben bunu 16 GB'a yükseltmek istiyorum ancak bulabildiğim tek aynı model RAM sahibinden sitesinde ambalajsız bir şekilde sıfır denilerek GET sistemi ile satılıyor. Satıcı GET'siz halini 75 lira daha ucuza satıyor ve satıcı %50 başarı oranına sahip 26 sipariş arasından. Sizce ne yapmalıyım? RAM'i alıp Memtest86 uygulayıp ona göre mi karar vereyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Servispoint'de cevap vermiyor, kaldım ortada.

Kendi RAM'ini satıp, kit RAM alsana dostum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Karşı tarafın referansları olduğu sürece GET olmadan dahi alınır.
Bu senaryoda referanslar yok / bir hayli zayıf. Eğer fiyatı hala uygunsa GET ile alıp testini yapın, bir aksilik olması durumunda zaten iade alırsınız.
 
Sahibindenin GET sistemi sadece alıcıyı korumaya yönelik yani ben öyle düşünüyorum satıcıysan sıkıntı. GET sisteminde mesela ürün sana geldi deneyip tekrardan şikayet açıp iade edilebiliyor.
 
GET sistemini kullandım çok kez fakat ürünü alıp hemen test etmeniz lazım belli süresi var. Süre bittiğinde otomatik onay veriyor ürüne. Yüzde 50 başarının sebebi alıcı ürünü iptal mi etmiş, yoksa ürün bozuk mu gelmiş kişinin profilindeki yorumlardan kontrol edin.
 
İkamet ettiğiniz yerde bulunmaması imkansız. Aynı marka olacak diye bir şey yok. %50 memnuniyeti olan bir yerden sadece yüz yüze alışveriş yapılır.
 
Nasıl yani anlamadım 8GB RAM'e 500TL mi istiyor? Soygun bu resmen :D
Siz bence de en iyisi hem uyumluluk sorunu yaşamamak hem de başka tiplerle yüz göz olmayın.
Kendi RAM'inizi satıp 16GB satın alın, en sağlıklısı öyle olur.
 

Geri
Yukarı