Aşk Sizce Nedir?

Rick: "İnsanların aşk dediği hayvanların çiftleşmeye zorlayan kimyasal bir reaksiyondur. Sert başlar Morty, yavaşça kaybolur, seni başarısız bir evliliğe mahkum eder. Döngüyü boz, Morty. Kendini göster. Bilime odaklan."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aşk = l-o-v-e ( şiddetin sesi) + çekicilik + topuklu ayakkabı +. Kahkül ( örneğin lcdp tokyo saçı) + uzun saç + sarı veya kumral. Saç+ uzun elbise + kırmızı rujlu dudaklar. + Kalın sütyen + uzun ince çorap. + Dekolte + saat 20.00 akşam yemwği. Kokulu mum. Parfüm. 2 kadeh şarap, yemek. Bundan sonrası ban sebebi.
 
Aşk çok gariptir sonu her zaman acı ile biter, birisine aşık olduğunuzda adeta sizi o kişinin kusurlarına kör eder, aşık olduğunuz kişiyi görmeden duramazsınız, onun için her şeyi yaparım dersiniz, o olmazsa ölürüm dersiniz. Aşık olduğunuz kişi size dönerse dünyanın en mutlusu olursunuz, o kişi ile nefes alırsınız, adeta ruhlarınız bir olur lakin her şeyin bir sonu vardır olmak zorundadır. Ölüm ayırınca o iki insanı kalan kişi acı çeker, "Neden ben?" Diye sorup durur. Tabii en baştan aşık olduğunuz kişi sizinle olmazsa o çok ayrıdır ve en iyisidir, ilk başta unutmaya çalışırsınız ama acı çekersiniz. Keşke sevmeseydim dersiniz, onu düşünürken harcadığınız vakitten ötürü üzülürsünüz. Dediğim gibi her şeyin bir sonu vardır unutursunuz elbet. Acı çektiğinizle kalırsınız. En iyisi dost kalmaktır, ince çizgiyi belirlemektir. Aşk insanlığın en büyük zaaflarından birisidir. İçimi dökmüş bulundum bende, iyi akşamlar sosyal.
 

Geri
Yukarı