Victor Marka Dizüstüler Nasıldır ?

Sonsuzlar

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün gördüm Victor diye bir dizüstü bilgisayar markası var bana güzel geldi. İnternet sitesinden kontol ettim hoşuma gitti. Aranızda daha önce Victor marka bigisayar kullanan var mı ? Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
victor marka bilgisar mostere göre daha ucuz ve kaliteli oluyor. ama victor bilgisayar daha önce kullanan bile yok 2500 tl para verecez sonuçta o yüzden güvenemiyorum. moster biraz daha pahalı ama gövence veriyor bana
 
@Sonsuzlar
victor marka bilgisar mostere göre daha ucuz ve kaliteli oluyor. ama victor bilgisayar daha önce kullanan bile yok

Madem daha önce kullanan görmedin, o zaman Victor'un Monster'dan daha kaliteli olduğunu neye göre söylüyorsun? Hizmet mantaliteleri de bu marka çalışanlarının özverileri de çok zayıf, kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu açan arkadaş için demiyorum bunu ancak son 1 haftadır Victor çalışanları foruma dadanıp kendi reklamlarını yapmaya başladılar arkadaşlar, dikkatli olun. Böyle ucuz numaralarla müşteri çekmeye çalışan firmalardan uzak durmakta fayda var.
 
biraz yanlış yazmışım ve yanlış anlaşılmışım ürün karşılaştırması yaptım 2 firmanın web sitesinde de ürünü geliştirebiliyoruz. ortalama aynı fiyata victor bilgisayar daha iyi görünüyor örneğin 2599 liraya victor bilgisayar da 16 gb ram oluyor. monster da 8 gb ram oluyor. bu sadece örneklerden biri bunu dedim ben. ayrıca msi de çok pahalı gözüm kesmiyor msi için
 
Tanınmış bir marka olmadığı için kötü demek biraz ön yargı olmuyor mu ? Bu marka hakkında forumda çoğu kişi bilgisiz buna bende dahilim. Biri alsa da incelese bizde görsek nedir ne değildir :) Şimdi sorarsanız sen 2000 liradan fazla paranı verip alırmıydın diye almazdım o ayrı konu ama sırf tanınmamış diye kötü demekte olmaz. Belki adamlar fena bir iş çıkarmamıştır bilemeyiz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı