Internet Download Manager ile Youtube'dan video indirilmiyor

Düne kadar ben de indiriyordum birdenbire kesildi. Sunucu htası veriyor bana da. Bu sorun tam olarak neden oluyor bilen yok mu? Belli zaman aralıkları ile herkese olmuş. Yalnız şöyle bir durum var. Ben diğer programlar ile de indiremiyorum. YouTube ile ilgili birçok proram indirdim video indirmekle ilgili. Hiçbiri indirmiyor. YT-DLP bile indirmedi. Sanki beni banlamış gibi hissettim. Ben premium kullanıyorum YouTube'u. Fazla indirme yaptım diye mi oldu acaba diye düşünmeye başladım. Arşiv olsun diye bazı dizileri falan indiriyordum. Akşam yattım sabah kalktım bu sorun oldu.

Chrom kaldırdım tekrar kurdum, IDM ücretli kullanıyorum. Onu da tekrar kurdum. Firefox'tan denedim falan. Yok. İndirmiyor.

Bu sorunun neden yaşandığını net olarak bilen var mı?

Öncelikle programı güncelleyin, bazı videolar korumalı olabiliyor ve bunları indiremiyorsunuz. Film sitelerinde bazı filmlerin indirilmesine izin vermiyorlar. Tarayıcı çerezlerini temizleyip yeni bir IP numarası ile girerseniz sorun kalkar. VPN ile bağlanıp indirmeyi deneyin sanıyorum çözülür.

TR değil ama Hollanda VPN'im var kendi sunucum onunla denedim olmuyor. IP adresim de sabit lokalde maalesef onu da değiştiremiyorum.

6.42 Build 51 kullanıyorum ve hata devam ediyor düzeltebilen var mı acaba.
Her zamanki gibi Youtube yine engelledi idm en kısa sürede yeni bir güncelleme ile sorunu çözecektir. Bende de 6.42 Build 51 sürümünde sunucu dosya indirmeye izin vermiyor hatası devam ediyor en güncel sürüm olduğu halde. Yani doğal bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı