3000 TL monitör önerisi

sinankytrn

Kilopat
Katılım
5 Mart 2018
Mesajlar
711
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar RTX2070 i79700K sistemim var. Monitör olarak gönlüm 1080P'den yana bana 2K monitör olayları biraz hikaye gibi geliyor :) bana 27 inç 144-24 HZ arası mümkünse IPS sağlam bir monitör önerir misiniz? Bütçe 3K.
 
Son düzenleyen: Moderatör:


Elinizdeki kart 2K için yeterli, attıklarım IPS değil bilginize.
 

Kesinlikle öneriyorum ve kendim kullanıyorum. 144 Hz 1 ms 27 ve IPS panel. Aşağı yukarı kalkıyor. Yana da kalkıyor ayrıca ayarlardan Crosshair açabiliyorsunuz çok güzel öneririm.
 

Kesinlikle öneriyorum ve kendim kullanıyorum. 144 Hz 1 ms 27 ve IPS panel. Aşağı yukarı kalkıyor. Yana da kalkıyor ayrıca ayarlardan Crosshair açabiliyorsunuz çok güzel öneririm.
Hocam merhaba bu cihazda g-sync stabil çalışıyor mu ?

Kesinlikle bunu öneririm, renkleri piyasadaki bazı "IPS" monitörlerden daha iyi.

Bazı derken aslında bir çok demek daha doğru olur, renkleri gerçekten çok iyi. Ayrıca 8 Bit + FRC renk derinliğin sahip.
Bu monitörden daha önce kullandım öyle bir ayak yapmışlar ki oyun oynayacak yer bırakmıyor :)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı