- Katılım
- 19 Ocak 2020
- Mesajlar
- 4.640
- Makaleler
- 18
- Çözümler
- 58
Hocam 3.7 civarına çıkın ısınmıyorsa tamam.Intel Pentium E6700 3.2GHz GA-945GCMX-S2 anakart.
Ama Oyun içi sıcaklık değerlerini nereden öğrendiniz?
Hocam 3.7 civarına çıkın ısınmıyorsa tamam.Intel Pentium E6700 3.2GHz GA-945GCMX-S2 anakart.
Hocam 3.7 civarına çıkın ısınmıyorsa tamam.
Ama oyun içi sıcaklık değerlerini nereden öğrendiniz?
Hocam masaüstünde yapar. Ben 3.30'a sabitledim ama 0.90'a bile düşüyor. Ama oyunda yapıyorsa ya ısı var yada voltaj sorunu.MSI Afterburner üzerinden Instagram veya Discord varsa konuşabilir miyiz yapıyorum 3GHz ya da 2.4 vb sürekli 1.6'ya geri dönüyor.
Hocam masaüstünde yapar. Ama oyunda yapıyorsa ya ısı var ya da voltaj sorunu.
3.5'e çekin ve voltajı Auto'ya çekin. Hala yapıyorsa fanın bacaklarını ve termal macunu kontrol etmeyi deneyin.
Voltage optimized yazar.
yardım edebilirmisiniz ?Hocam masaüstünde yapar. Ben 3.30'a sabitledim ama 0.90'a bile düşüyor. Ama oyunda yapıyorsa ya ısı var yada voltaj sorunu.
3.5'e çekin ve voltajı Auto'ya çekin. Hala yapıyorsa fanın bacaklarını ve termal macunu kontrol etmeyi deneyin.
Voltage optimized yazar.
Hocam acaba? Sıfırlıyor mu tekrar? Şu yazılımı deneyin, orada istediğinize yakın sonuçlar varsa tamam:Anakart desteklemiyor diyorlar hala sorun devam ediyor.
Hocam acaba? Sıfırlıyor mu tekrar? Şu yazılımı deneyin, orada istediğinize yakın sonuçlar varsa tamam:
![]()
Core Temp
Core Temp is a compact, no fuss, small footprint, yet powerful program to monitor processor temperature and other vital information.www.alcpu.com
Bu arada anakart destekliyor fakat çok artırmanıza izin vermez.
Sanırım en fazla 312 FSB yapılıyor. Siz 300-310 yapın.
İnşallah sorun çözülür.Aynen sıfırlıyor 3GHz yapıyorum 1.6 şeklinde devam ediyor hiçbir şey olmuyor bakayım şu uygulamaya.
İnşallah sorun çözülür.
Yabancı forumlarda FSB en fazla 312 oluyor demiş.
Siz de ondan az bir şey yapıverin.
Hocam buldum.
Hocam buldum..
hata multipler de.
BIOS'tan multipleri 6'dan 11'e çekin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.