- Makaleler
- 18
Resim attım.CPU Frequency 150 yapıyorum çalışıyor mu diye görmek için voltaj ise Normal'de kendi ayarında.
Afedersiniz nasıl.
Resim attım.CPU Frequency 150 yapıyorum çalışıyor mu diye görmek için voltaj ise Normal'de kendi ayarında.
Afedersiniz nasıl.
Hocam buldum..
hata multipler de.
BIOS'tan multipleri 6'dan 11'e çekin!
Eki Görüntüle 772633
Şu yirmi yazan sizde en fazla 11 olur, 11'i seçiniz.
CPU FSB'yi de sonra isterseniz konu açın yardım ederim.
@Akif9748 nickim.
Resim attım.sorunu bulduk.
Resim çekin hocam. Mit yazan yeri özellikle.BIOS'larımız aynı değil sizinki bambaşka.
Nasıl yapacağız BIOS'da telefondan resim atayım size olur mu yardımcı olun.
Resim çekin hocam. Mit yazan yeri özellikle.
Çarpan ayarı görünmüyor. Biosu pili ve gücü çıkarıp sıfılayın. 5 dk sonra ikisini de tekrar takıp PC açılınca bakın. Anakartın biosunu araştırıyorum hocam.CPU Frequency'yi 180 yaptım ayarlar yeniden otomatiğe alındı.
Çarpan ayarı görünmüyor. BIOS'u pili ve gücü çıkarıp sıfılayın. 5 dk sonra ikisini de tekrar takıp PC açılınca bakın. Anakartın BIOS'unu araştırıyorum hocam.
Hocam sorun işlemci değil. Sorun anakart. Fazla eski, OC seçenekleri yok.Şu an Radeon HD 5450 Pentium E6700 var aslında yükseltmek istiyorum gerçekten yetmiyor Core 2 Duo E8600 GT 730 düşünüyorum hem onda daha kolay overclock yapılır.
Hocam sorun işlemci değil. Sorun anakart. Fazla eski, OC seçenekleri yok.
Yine LGA775 alın ama Core 2 Quad olsun işlemci. 2. eli 100 TL ama harika bir işlemci. Ben de bulunca alacağım.
Ama GT 730 alacaksanız sadece, işlemci yeter ona. E6700 o kadar kötü değil. Anakart yüzünden performans sorunu var. Bir LGA775 anakart ve 730 alsanız bile yeter yani.
Son olarak BIOS güncellemesi deneyin:
Hocam en düşük g31'ler var.A.
Anakart olarak ne önerebilirsiniz makul Fiyat'da.
Hocam en düşük G31'ler var.
Biraz bekleyin, ben link atacağım. Oradan BIOS güncelleyin. O seçenek gelebilir. Ben araştırıyorum hocam. Allah işinizi kolaylaştırsın.
Hocam en düşük G31'ler var.
Biraz bekleyin, ben link atacağım. Oradan BIOS güncelleyin. O seçenek gelebilir. Ben araştırıyorum hocam. Allah işinizi kolaylaştırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.