Pentium E6500 Stock Fan ile 4.52 GHZ Overclock Tecrübeleri

Resim çekin hocam. Mit yazan yeri özellikle.

CPU Frequency'yi 180 yaptım ayarlar yeniden otomatiğe alındı.
45.PNG

Açılır açılmaz 2411MHz gözüküyor sonra 1607'ye iniyor anlamadım.

Dosya Ekleri

• IMG_20201209_225636.jpg
    IMG_20201209_225636.jpg
    129,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 45.PNG
    45.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Çarpan ayarı görünmüyor. BIOS'u pili ve gücü çıkarıp sıfılayın. 5 dk sonra ikisini de tekrar takıp PC açılınca bakın. Anakartın BIOS'unu araştırıyorum hocam.

Şu an Radeon HD 5450 Pentium E6700 var aslında yükseltmek istiyorum gerçekten yetmiyor Core 2 Duo E8600 GT 730 düşünüyorum hem onda daha kolay overclock yapılır.

Şu an Radeon HD 5450 Pentium E6700 var aslında yükseltmek istiyorum gerçekten yetmiyor Core 2 Duo E8600 GT 730 düşünüyorum hem onda daha kolay overclock yapılır.
Hocam sorun işlemci değil. Sorun anakart. Fazla eski, OC seçenekleri yok.
Yİne LGA775 alın ama Core 2 Quad olsun işlemci. 2. eli 100 tl ama harika bir işlemci. Ben de bulunca alacağım.
Ama GT 730 Alacaksanız sadece, işlemci yeter ona. E6700 O kadar kötü değil. Anakart yüzünden performans sorunu var. Bir LGA775 anakart ve 730 alsanız bile yeter yani
Son olarak bios güncellemesi deneyin:

A.

Hocam sorun işlemci değil. Sorun anakart. Fazla eski, OC seçenekleri yok.
Yine LGA775 alın ama Core 2 Quad olsun işlemci. 2. eli 100 TL ama harika bir işlemci. Ben de bulunca alacağım.
Ama GT 730 alacaksanız sadece, işlemci yeter ona. E6700 o kadar kötü değil. Anakart yüzünden performans sorunu var. Bir LGA775 anakart ve 730 alsanız bile yeter yani.
Son olarak BIOS güncellemesi deneyin:

Anakart olarak ne önerebilirsiniz makul Fiyat'da.

Hocam en düşük G31'ler var.
Biraz bekleyin, ben link atacağım. Oradan BIOS güncelleyin. O seçenek gelebilir. Ben araştırıyorum hocam. Allah işinizi kolaylaştırsın.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok yardımınız dokundu.
Hocam en düşük G31'ler var.
Biraz bekleyin, ben link atacağım. Oradan BIOS güncelleyin. O seçenek gelebilir. Ben araştırıyorum hocam. Allah işinizi kolaylaştırsın.

Elimde G41M P33 combo anakart var çalışıyor mu bilmiyorum işlemci pinleri yamuk psi girişi yamuk yapılıp kullanılabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı