TurkNet nasıldır?

7 Aydır kullanıyorum TurkNet'i ben memnunum. Ama bölgeye ve diğer etkenlere göre değişebilir. Şu anki oturduğum yerde TTNET evime 5Mbps internet veriyordu, gerçekten 5Mbps geliyordu aradım söyledim, arızalı kablolarınız yukarıya çıkarken sıkıntı var dediler. TurkNet'e geçtim hiçbir şeyi değiştirmeden, şu an 30Mbps alıyorum.
 
Bildiğim kadarıyla müşteri hizmetleri internetten sürüyormuş. Bu benim için daha güzel bir şey çünkü telefon kullanmıyorum.

Ben bir daha Türk Telekom'dur, Superonline'dır hiç bulaşmam. Dolandırıcılığın resmilik bulmuş hali cidden. Hiçbir hizmet vermeden 200-250 TL gibi ciddi rakamlar istiyorlar. İnternetten bakıyorum benim altyapım 80 liralık fiber interneti destekliyor. Arıyorum sizin altyapınız 150 liralık pakete uygun diyor. Tamam diyoruz alıyoruz fiyatı yükseltiyorlar. Cidden durum kötü. Allah'tan kurtuluyorum sonunda.

Kablonet'e baktın mı?
 
Ay sonunda şu an kullandığım interneti iptal edip TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Oturduğumuz yerde 100Mbps fiber altyapı var. TurkNet önerir misiniz, eksileri ve artıları nelerdir ve en önemlisi ping değeri nasıl?

Edit: Manisa Turgutlu'da oturuyorum.

Ben 4 senedir kullanıyorum. Oturduğun yere göre altyapı kontrolü yaptıysan iyidir. Memnun olanda var. Ama çok şikayet eden de gördüm. Binada veya sokakta kullanan varsa onlara sorabilirsen daha iyi olur.
Müşteri hizmetleri telesekreterden ya da Online işlemlerden destek açılarak çözülüyor. Operatöre dert anlatmıyorsun. Arıza sorgulama diye bir hizmet geldi. Sorgulayınca sorunu kendi de bulabiliyor.
Ping değerleri normal ama kendi altyapısı yapa varsa değişebilir bilmiyorum.
Taahhüt olmaması bence en önemli artısı. Şikayetler arasında bağlatırken ve çıkarken sorun yaşayanlarda vardı. Değişiyor yani. Döviz kuruna göre arada zamlar geliyor. Ben 59 TL ile başlamıştım. Ama o zamanlar kota falanda vardı. Diğerlerine göre en uygun zamlara rağmen TurkNet.
 
Ben TBTNET kullanıyorum, müşteri hizmetleri var bu baya ilaç oldu bana. TürkNet kullandım ondan önce pek şikayetçi olduğumu söyleyemem ancak kumar oynayıp nakil aldırdım şimdi daha memnunum.
 
Bir şey soracağım. Başka ISS'lerden gelenlere ilk ay bedava yazıyor. Ben arkadaşın koduyla başvuru yapacağım. Bu kod boşa mı gidiyor yoksa 2. ay mı devreye giriyor?
 
Her gece ping sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman 3-4 kere yüzüme kapattılar. Tavsiye etmem. Eğer Türknet'in kendi altyapısı varsa sormadan geçin.
 
Hepinize açtığım konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. TürkNet'e ay sonu geçmeye karar verdim. 85 TL'ye 100MBPs Fiber internet çok cazip geliyor. 2-3 hafta sonra bağlatınca tecrübelerimi paylaşırım. Herkese iyi forumlar.
 

Geri
Yukarı