Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Saltopat

Decapat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
3.982
Makaleler
10
Çözümler
11
Merhaba. 19 yaşındayım. Bu yaz bir kız beni takip etti ve Instagram'dan mesaj atıp hâlimi hatrımı sordu ve onu hatırlayıp hatırlamadığımı sordu. Bende hatırlamadığımı söyledim ve gerçekten de hatırlamıyordum. Meğer çocukluktan beri arkadaşmışız ve annelerimiz arkadaşmış(sonra bende bizimkilere sorarak öğrendim) neyse öyle havadan sudan konuştuk ama açıkçası aradan uzun zaman geçtiği için hâlâ daha hatırlamıyorum. Şu anda pek fazla konuşmuyoruz ama açıkçası aklıma da takılmadı değil. Normalde Benin hafızam kuvvetlidir ve ben bile bu kızı hatırlamadığım hâlde beni Instagram'dan bulmuş ( hiçbir ortak arkadaş falan yok, küçükken taşınmışlar) normalde öyle her benimle konuşan kıza karşı böyle düşünen bir insan değilim ama bu durum garibime gitti. Sizin yorumlarınızıda merak ediyorum.
 
Her kız aynı değil. Şimdi sizi merak ettiğine göre ya sizle arkadaşlık kurmak istiyor ya da sizden hoşlanıyor. Yani kızın kişiliğine bağlı bir durum.

Dediğim gibi, benimle her konuşan kızı benden hoşlanıyor diye düşünecek bir insan değilim. Yanlış da anlamam bu durumları ama aradan uzun bir zaman geçtiği için garibime gitti. Nereden baksanız 12 sene falan önce taşınmışlar işte buradan öyle düşünün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı