Arkadaslar Technopat'ta bir videosunu gordum TP-Link; fakat bu urun koyde yasayan biri için ne kadar mantikli? Telefonumdan baglaninca hiz gayet yuksek, 25-30 arasi. Egermantikli is uygun fiyatli ve F/P modem önerir misiniz? Tesekkurler, saygilar.
İnterneti mevcut olan her kart kullanılabiliyor.4G modemler sizin hattınıza uyumlu olmayacaktır büyük ihtimalle.
Onu ben de biliyorum ama hem IMEI olayı var hem de bazı operatörler yasak koyuyormuş. Tam bilmiyorum ama hiç kullanmadım.İnterneti mevcut olan her kart kullanılabiliyor.
Endüstriyel olarak Robustel kullanıyorlar ancak internette "3G/4G Modem" yazarsanız Türkiye içinde ürün bulabilirsiniz.
Normal telefondan farkı yok. Prize bağlı kullanıyorsun sadece.Onu ben de biliyorum ama hem IMEI olayı var hem de bazı operatörler yasak koyuyormuş. Tam bilmiyorum ama hiç kullanmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.