PUBG Mobile'in 2.6 milyar dolar kazanması

Mobil sektörde uzun süredir yer alan PUBG Mobile, bu yıllık kazancı ile CoD, FIFA ve Fortnite gibi oyunların yanında yer aldı. Sezonluk güncellemeleri, dönemsel yapılan etkinlikler oyunu sürekli bir şekilde oynanabilir kıldı. Bu sayede ise 1 Ocak - 14 Aralık arasında 2.6 milyar dolarlık bir gelir elde etti. Codemasters gibi köklü bir firmanın 1.2 milyar dolara satışının gerçekleşeceğini düşünürsek, bu rakam bir hayli yüksek oluyor.

1608100485287.png
 
Üstününe çok uğraşılmış bir oyun değil, kitle genellikle 10 yaş ve Royale Pass saçmalığı var kıyafetler şirin şirin oldu yakında para verenin silahı daha fazla damage verirse şaşırmam.
Kanka ne saçmalığı olacak. Şirin kıyafeti olanlar az mı hasar yiyor? Yani böyle bir şey olmaz çok fazla kitlesi var bunu göze alamaz yeterince kazanıyorlar zaten.
 
Hayır efenim ciddiyim. Bu kanıtlandı ve her yerde haberi dönüyor sızıntıların. Bu olayların aynısı Wild Rift için de oldu ve en sonunda çıktı.


Keşke olmasaydı.
 
Kanka cidden abuk subuk kıyafetler ile mi eğlenmek istiyorsunuz. Her oyunda öyle nasıl para kazanacaklar o zaman? Oyun içi ödemeler olmadan para kazanamazlar. CS, Valorant, LOL çoğu oyunda böyle.
Tabii mobil oyuncular bilmez oyunun eğlencesi, oyun içi yeni şeylere sahip olmakta olduğunu.
 
Kanka ne saçmalığı olacak.
Royale Pass'a bu kadar para yatırılmaz zaten her yeni sezon geldiğinde insanlar eskisinin modası geçti diye yenisini alıyor.
Şirin kıyafeti olanlar az mı hasar yiyor?
Şirin kıyafeti mi? PUBG oynuyoruz adam öldürüyoruz biri karşıma dalga geçer gibi kıyafet giyiyor.
Yani böyle bir şey olmaz çok fazla kitlesi var bunu göze alamaz yeterince kazanıyorlar zaten.
Öyle bir şey olursa zaten oyuncu kaybeder bunu yapacağını zannetmiyorum ama PUBG artık eskisi gibi değil daha da para göz oldu.
 

Geri
Yukarı